Groeien doe je samen

Port4Growth, NLInvesteert en Centraal Beheer hebben deskundige groeibegeleiders in huis die hun kennis en ervaring graag met u delen. Zij helpen jou en collega-ondernemers in 8 modules heel praktisch vooruit. Met als resultaat een strategisch groeiplan en concrete acties waar je met jouw bedrijf mee verder kunt. Zo komt jouw ondernemersdroom dichterbij dankzij het bewezen succesvolle ondernemersprogramma Groeiversneller.

Saskia Frost, deelnemer van het programma, deelt haar ervaringen

“Als ondernemer heb je ondernemingsdrift en je bedrijf groeit daarin mee. Op een gegeven moment kom je dingen tegen die je nog nooit gedaan hebt. Je bent lekker bezig, maar hoe ga je nu verder? Groeiversneller is een behapbaar en overzichtelijk programma. Het is mooi dat er een heel divers team van begeleiders en ondernemers samenwerkt binnen Groeiversneller. Er valt voor iedere ondernemer iets uit te halen en te leren. Dat is de kracht van het programma. Bovendien is de dynamiek met andere ondernemers uit andere branches uit het hele land erg verhelderend en leerzaam.”

Een combinatie tussen goed ondernemerschap en maatschappelijke impact

Ralph van Dam, groeibegeleider bij Groeiversneller, licht toe dat de focus ligt op een combinatie tussen goed ondernemerschap en impact maken voor een betere wereld: “Vanuit het programma Groeiversneller wordt sociaal en maatschappelijke impact maken steeds belangrijker. Ik vind de recente winnares van Groeiversneller Willeke Borman-Raaijen van het bedrijf Fuego B.V. een mooi voorbeeld. Zij laat een mooie business bouwen hand in hand gaan met maatschappelijke impact. Namelijk letterlijk zoveel mogelijk levens redden en volledige circulariteit toepassen in haar bedrijf. Dat wij als Centraal Beheer met ons Groeiversneller-programma hier een steentje aan mogen bijdragen past bij de koers die we varen. We willen in de komende edities nog meer gaan inzetten op ondernemers die maatschappelijke impact hoog in het vaandel hebben staan.”

Wilt u meer weten over Groeiversneller?

Lees alles over hét programma voor ondernemers met ambitie om te groeien.

Ontdek Groeiversneller