nlgroeit koppelt ondernemers aan ervaren mentoren.

Werken aan je eigen ontwikkeling is werken aan de groei van je onderneming. Leer groter te denken en spar met ervaren ondernemers over je uitdagingen. In het nlgroeit mentor traject koppelen we je aan een van onze 500 topmentoren die je kan helpen bij het bereiken van je doelen en het zetten van de volgende stap.

Laat je inspireren door top ondernemers

Onze missie is het ontwikkelen van ondernemers. Elke groeifase heeft uitdagingen en daarom koppelen we je aan een ondernemer die je handvaten kan bieden. Inmiddels hebben we meer dan 2100 ondernemers geholpen

Persoonlijke ontwikkeling

Jezelf blijven ontwikkelen als ondernemer is cruciaal voor het slagen en groeien van jouw onderneming. Ontvang feedback, sturing en inzicht in jouw “blinde vlekken”.

Groter denken

Een mentor helpt om groter te denken.  Met hun kennis en ervaring kunnen ze je helpen in het vergoten van omzet, winst en een impact op de markt.

Netwerkuitbreiding

Krijg toegang tot een exclusief netwerk top ondernemers en spar met gelijkgestemde over jullie uitdagingen.

Gepersonaliseerd mentorschap

Ontvang individuele ondersteuning van een mentor die aansluit bij jouw groeibehoeften en doelen.

500 ervaren ondernemers als mentor.

2100+ ondernemers geholpen

Grootste mentoring platform voor ondernemers van Nederland.

Hoe werkt het?

Start jouw aanvraag

Neem rustig de tijd om de vragen uit het formulier in te vullen. Na je aanmelding kijken we samen met jou tegen welke specifieke groei-uitdagingen jij aanloopt, en welke ondersteuning je daarbij nodig hebt. nlgroeit helpt je – zonder winstoogmerk – bij het zetten van jouw volgende groeistap!

Wij matchen je aan de mentor

Onze matchmakers helpen je met het zoeken van een mentor die bij jou past. Wil je liever zelf kiezen? Geef dan je mentorvoorkeur aan ons door en wij doen er alles aan om jullie te matchen! nlgroeit hanteert een matchingsgarantie.

Jouw mentoring sessie

Alle seinen op groen? Dan plannen we een kennismakingsgesprek in. Samen bespreken jij en je mentor je inhoud en intensiteit van het mentortraject. Sommige ondernemers hebben genoeg aan één gesprek, terwijl anderen kiezen voor een langer traject.

Profiteer van het nlgroeit lidmaatschap

Naast toegang tot onze poule van topmentoren, bieden we je ook een uitgebreid groei-assessment. Dit assessment geeft je inzicht in waar jouw bedrijf nu staat en waar de kansen en uitdagingen liggen voor verdere groei. Lid worden van nlgroeit word je voor €295 per jaar.

Nieuw
 • Lidmaatschap kosten

295

 • Altijd toegang tot een nlgroeit mentor
 • Support op jouw groei-uitdagingen wanneer je maar wilt
 • Krijg inzicht in jouw groeikansen en hoe je die kan benutten met ons groeiassesment (waarde €250)
 • Toegang tot een netwerk van mede groeiondernemers
 • Je ontvangt exclusieve kortingen op nlgroeit evenementen

nlgroeit lidmaatschap

Ontvang support bij jouw groei- uitdagingen. Altijd en wanneer je wilt! Voor slechts €295 per jaar, krijg je toegang tot onze poule van topmentoren die jou begeleiden door je groeiproces.

Wanneer kom ik aanmerking voor een nlgroeit mentor?

 • Leeftijd onderneming

  Jouw onderneming bestaat minimaal drie jaar

 • Groeidoel

  Je hebt een duidelijke groeiambitie

 • Omzet onderneming

  Je hebt een omzet van minimaal één miljoen euro

 • Aantal werknemers

  Je hebt minimaal 5 werknemers.

Ervaringen van ondernemers
die je voorgingen

Tymen van Dyl

Tymen van Dyl

Tymen van Dyl

RoomRaccoon

“Groeien doe je niet alleen. Sinds de start van RoomRaccoon in 2017 zijn wij bootstrapped gegroeid naar 45 FTE in 10 landen. De inzichten van ervaren ondernemers van nlgroeit zijn hierin heel waardevol gebleken. Echt te gek dat zo’n concept bestaat en zeer warm aanbevolen aan alle andere Nederlandse scale-ups.”

Victor Weng

Victor Weng

Victor Weng

XCX International

“nlgroeit biedt een mooi platform om de ideeën en ervaringen van de andere ervaren ondernemers te delen. Zo voorkom je een dure les als ondernemer tijdens jouw (persoonlijke) groeiproces. Via een inspirerend gesprek met een mentor heb ik de commerciële benadering van ons bedrijf verder aangescherpt.”

Chiel Kraai

Chiel Kraai

Chiel Kraai

Welvaere B.V.

“Super enthousiast over jullie programma! Een 10x groei van omzet in 3 jaar was niet mogelijk zonder jullie!”

Matthijs van den Ende

Mathijs vd Ende

Matthijs van den Ende

Dyflexis

“Samen groeien. Leren van elkaar. Dat is de insteek van ieder event dat nlgroeit organiseert. Ervaringen delen, uitdagingen bespreken en ondernemerskansen verkennen met gelijkgestemden. Een ding is zeker: er zijn inspirerende sprekers en ongelofelijk veel mogelijkheden om te leren.”

1
Timothy van Zutphen
1

“Ik beantwoord al je vragen”

Wil je graag persoonlijk advies?

Geen probleem, bel of mail Timothy!

Veelgestelde vragen

We hanteren een lidmaatschap van €295 per jaar. Hier krijg je toegang tot onze poule van topmentoren die jou begeleiden door je groeiproces, bieden we je ook een uitgebreid groei-assessment (ter waarde van €250) en krijg je toegang tot een uitgebreid netwerk van peers.

Nlgroeit heeft enkele voorbeeldige snelle groeiers bereid gevonden om als ambassadeur op te treden. Naast mentorschap hebben zij meer rollen. Zo vertegenwoordigen zij als ondernemer nlgroeit en zijn ze vaak aanwezig bij events, zoals onze regio-events en het jaarevent.

Technisch gezien is een mentor iemand ‘die het al een keer zelf’ heeft gedaan. Dus een ondernemer die een groeiend bedrijf heeft geleid. Hij of zij heeft veelal ook met dezelfde uitdagingen geworsteld. Een coach is iemand die je – niet noodzakelijk uit eigen ervaring – naar het juiste antwoord leidt.

Niet tevreden over je match? Met onze matchingsgarantie bieden we je de zekerheid dat je altijd de juiste mentor krijgt. Ben je ontevreden over de match, dan zorgen wij kosteloos voor een nieuwe match.