Lidmaatschap nlgroeit

Bij nlgroeit werken ondernemers samen aan één doel: ondernemers laten doorgroeien om zo de Nederlandse economie te versterken. We bieden een platform waar ondernemers elkaar helpen om hun volgende groeistap te zetten. Met praktische tips en concrete acties waarmee je als ondernemer morgen al aan de slag kunt.

 • Jaarlijkse lidmaatschap kosten

295,-

 • Gratis het Nationaal Groeiassessment

  ter waarde van 150 euro

 • Gratis toegang tot ons netwerk van 500+ ervaren mentoren

 • Gratis toegang tot nlgroeit evenementen*

  *m.u.v. het jaarevent

 • Toegang tot een netwerk van mede groeiondernemers

 • Minimaal 2x per jaar persoonlijk contact

Word onderdeel van de community waar ondernemers elkaar helpen groeien

Voor wie?

Voor ondernemers met een bedrijf van 1 tot 100 miljoen omzet en 4 fte. Ondernemers die zichzelf én andere ondernemers beter willen maken.

Door wie?

Mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Economische Zaken, NL2025 en NL Credit Services.

Persoonlijke ontwikkeling

Jezelf blijven ontwikkelen als ondernemer is cruciaal voor het slagen en groeien van jouw onderneming. Ontvang feedback, sturing en inzicht in jouw “blinde vlekken”.

Groei naar de volgende fase

Iedere groeifase heeft uitdagingen. Wij zijn er om ondernemers inzicht te geven in die uitdagingen en te helpen om door te groeien naar de volgende fase.

Mentoring

We koppelen je aan een topmentor die de uitdagingen eerder al doorgemaakt heeft en handvaten kan bieden voor jouw specifieke uitdaging.

Toegang tot het netwerk

Krijg toegang tot een exclusief netwerk top ondernemers en spar met gelijkgestemden over jullie uitdagingen.

Mentortraject

Groeiassessment

Eventkalender

5 dinsdag maart 2024
09:30 13:30 Uden, Chain Logistics

Expertsessie dynamisch ondernemen

Nlgroeit organiseert samen met Karin Kleingeld van Next Level MKB een expertsessie over hoe je de veerkracht van jouw bedrijf vergroot en succesvol blijft opereren, zelfs in turbulente tijden. Het event vindt plaats op dinsdag 5 maart 2024 in Uden. Een founders only event voor eigenaren van een MKB bedrijf met minimaal €500k omzet en 5fte. Leer van de experts, laat je inspireren en kom in contact met gelijkgestemde ondernemers.

6 woensdag maart 2024
08:45 13:30 Arnhem, Journey Offices

Expertsessie groeistrategie

Nlgroeit organiseert een expertsessie over groeistrategie in samenwerking met Ralph van Dam en Gerben Nijmeijer. Tijdens dit event gaan we in op de vraag hoe je ervoor zorgt dat je een winnende groeistrategie maakt. Het event vindt plaats op woensdag 6 maart 2024 in Arnhem. Een founders only event voor eigenaren van een MKB bedrijf met minimaal €500k omzet en 5fte. Leer van de experts, laat je inspireren en kom in contact met gelijkgestemde ondernemers.

3 woensdag april 2024
16:00 20:30 Utrecht

Het geheim achter de groei van Sneleentaxi & Matt Sleeps

Nlgroeit organiseert samen met Sven Braam van sneleentaxi een event over groeistrategieën en opschalen. Daarnaast zal Joep Verbunt, de oprichter van Matt Sleeps, zijn inzichten delen over het succesvol positioneren van Matt Sleeps als een toonaangevend merk in de slaapindustrie.

7 zondag april 2024
Curaçao

Op ondernemersreis naar Curaçao!

16 dinsdag april 2024
13:30 18:30 Seable&Co, Sint Oedenrode

Loslaten en delegeren, wat brengt dat? Op bezoek bij Seable&Co

Laat je tijdens ons exclusieve bedrijfsbezoek aan Seable&Co inspireren door oprichter Willem-Jan. Leer hoe je jouw organisatie naar een hoger niveau tilt door effectief te delegeren en los te laten.

27 maandag mei 2024
14:00 19:00 De Kaap, Zoelen

Lessen in leiderschap, op bezoek bij De Kaap.

Laat je tijdens ons exclusieve bedrijfsbezoek aan De Kaap inspireren door Roy de Wijer en Pieter Bas Boertje, twee gepassioneerde ondernemers in de evenementenbranche. Ontdek jouw leiderschapsstijl, leer hoe je jouw bedrijf naar nieuwe hoogten brengt en hoe je kunt loslaten.

5 woensdag juni 2024
15:00 21:00 Rotterdam

Het Groeicollege Leiderschap

Meld je aan voor Het Groeicollege Leiderschap en ontwikkel met experts en medeondernemers een concreet plan hoe jij als ondernemer je organisatie door de huidige en toekomstige groei-uitdagingen leidt.

25 dinsdag juni 2024
09:00 22:00

ELITE

Word een ELITE bedrijf; een ecosysteem voor de meest ambitieuze bedrijven. Elite is het Europese netwerk van private MKB-bedrijven dat groei en toegang tot private en publieke kapitaalmarkten versnelt.

2 maandag september 2024
Rotterdam

Het Groeicollege

Ben jij op zoek naar nieuwe groeikansen? Of wil je meer grip op de groei van jouw bedrijf? Volg deze unieke opleiding voor ondernemers met groeiambitie. Ontwikkeld door experts van de Erasmus Universiteit en nlgroeit.

1
Timothy van Zutphen
1

“Ik beantwoord al je vragen”

Heb je een vraag over het lidmaatschap?

Geen probleem, bel of mail Timothy!

De voordelen voor leden

 1. Gratis toegang tot events: Bezoek kosteloos onze inspirerende evenementen, inclusief waardevolle rondetafelgesprekken met andere ondernemers. Let op: het jaarevent is hierop een uitzondering.
 2. Toegang tot 500+ ervaren mentoren: Maak onbeperkt gebruik van ons uitgebreide netwerk van ervaren mentoren die klaarstaan om jouw groeipad te begeleiden.
 3. Korting op al onze Groeiprogramma’s: Als lid ontvang je exclusieve kortingen op onze diverse groeiprogramma’s, zodat je gericht kunt werken aan de ontwikkeling van je onderneming.
 4. Persoonlijk contact: Wij nemen minimaal twee keer per jaar persoonlijk contact met je op. Zo blijven we op de hoogte van jouw situatie en kunnen we je optimaal ondersteunen.

Ervaringen van ondernemers
die je voorgingen

Tymen van Dyl

Tymen van Dyl

Tymen van Dyl

RoomRaccoon

“Groeien doe je niet alleen. Sinds de start van RoomRaccoon in 2017 zijn wij bootstrapped gegroeid naar 45 FTE in 10 landen. De inzichten van ervaren ondernemers van nlgroeit zijn hierin heel waardevol gebleken. Echt te gek dat zo’n concept bestaat en zeer warm aanbevolen aan alle andere Nederlandse scale-ups.”

Victor Weng

Victor Weng

Victor Weng

XCX International

“nlgroeit biedt een mooi platform om de ideeën en ervaringen van de andere ervaren ondernemers te delen. Zo voorkom je een dure les als ondernemer tijdens jouw (persoonlijke) groeiproces. Via een inspirerend gesprek met een mentor heb ik de commerciële benadering van ons bedrijf verder aangescherpt.”

Chiel Kraai

Chiel Kraai

Chiel Kraai

Welvaere B.V.

“Super enthousiast over jullie programma! Een 10x groei van omzet in 3 jaar was niet mogelijk zonder jullie!”

Matthijs van den Ende

Mathijs vd Ende

Matthijs van den Ende

Dyflexis

“Samen groeien. Leren van elkaar. Dat is de insteek van ieder event dat nlgroeit organiseert. Ervaringen delen, uitdagingen bespreken en ondernemerskansen verkennen met gelijkgestemden. Een ding is zeker: er zijn inspirerende sprekers en ongelofelijk veel mogelijkheden om te leren.”