Recap BusinessBoost Live 2023

Wat een fantastische avond was het 30 maart bij BusinessBoost Live in Ahoy Rotterdam! Bij nlgroeit zijn we trots dat we deel mochten uitmaken van deze avond vol met ondernemers en experts die hun kennis en ervaringen met ons deelden.

De line-up van BusinessBoost Live 2023

De sprekers waren stuk voor stuk inspirerend en hebben ons veel geleerd over groei, transformatie en marketing. Christian van Thillo (Voorzitter van European Publishers Council & Executive Chairman bij DPG Media) benadrukte het belang van rust en reflectie voor ondernemers en het omarmen van verandering, zonder het goede oude weg te gooien. Alexander Klöpping (Techondernemer, Columnist & Spreker) nam ons mee in de razendsnelle ontwikkeling van AI en de mogelijkheden hiervan. Marieke Blom (Chief Economist & Global Head of Research bij ING) sprak over de blijvende krapte op de arbeidsmarkt en het belang van investeren in AI om met minder mensen meer gedaan te krijgen. Saskia Egas Reparaz (CEO van HEMA & Non Executive Board Member ANWB) en Deborah Nas (Technologie-expert, Innovator & Hoogleraar) deelden hun ervaringen over het uitdagen van de markt op een volstrekt nieuwe manier en hoe zij grote uitdagingen het hoofd hebben weten te bieden. Eric Idema (Oprichter EasyToys & CEO EQOM Group) wist ons te vertellen dat inmiddels 60% van de mensen een sextoy heeft waarvan de Satisfyer op nummer één staat en Jacco Vonhof (Voorzitter Koninklijke Vereniging MKB-Nederland) deelde dat zijn beste eigenschap luiheid is: neem tijd om na te denken…!

Boostcamps

Tijdens de Boostcamps over GROEI, CONTEXT en MARKETING deelden experts en ervaren ondernemers hun waardevolle kennis, ervaringen en inzichten met ons. We leerden hoe we kunnen herkennen in welke fase onze onderneming zit en hoe we kunnen sturen op cruciale momenten. Ook kregen we handvatten en bewezen plannen van aanpak die andere ondernemers kunnen inspireren en motiveren.

We hebben 20 ondernemers via onze LinkedIn-actie blij kunnen maken met gratis kaartjes voor het evenement. Ook hebben we gesproken met verschillende nlgroeit mentoren die aanwezig waren, waaronder Elke Coolen, Ton van Klooster, Jan Boom en Kees van der Geer.

Bij nlgroeit weten we als geen ander dat elke onderneming gericht is op groei, maar dat groei niet zonder groeistuipen en pijnen gaat. Daarom is het belangrijk om te blijven leren en elkaar te inspireren, zodat we als ondernemers kunnen blijven innoveren en onze impact op de wereld kunnen vergroten.

Bedankt BusinessBoost Live voor deze avond vol inspiratie, motivatie en waardevolle inzichten. Laten we samen blijven groeien en de wereld een stukje mooier maken.

#BusinessBoostLive #DuurzaamGroeien #Innovatie #Inspiratie #Impact #SamenGroeien