Noord-Nederland heeft een indrukwekkend aanbod aan scale-ups ?

Op dinsdag 21 maart kwamen enthousiaste Scale-Up ondernemers samen in de prachtige Kanselarij in Leeuwarden voor een inspirerende dag met focus op de verdere groei van succesvolle groeibedrijven en de bijbehorende uitdagingen en belemmeringen. Het nlgroeit x Founded in Friesland event bood een unieke kans om van elkaar te leren en te groeien als ondernemer.

Masterclass met Bart van Nol van ScaleUp Company

De middag begon met een interactieve masterclass geleid door Bart van Nol van ScaleUp Company. De deelnemers werden uitgedaagd om na te denken over hun lange termijn doelen en hoe deze zich vertalen naar dagelijkse doelen en metingen. Het was indrukwekkend om te zien hoe groeiondernemers deze uitdaging aangingen en elkaar aanmoedigden om hun doelen te bereiken.

Succesvolle ondernemers met indrukwekkende groeiambities

Later op de dag werden de aanwezigen getrakteerd op een heerlijk diner in de prestigieuze kelder van de Kanselarij. Tijdens het diner konden zij genieten van een inspirerend interview met keynote speakers René De Heij (voormalig CEO van Drukwerkdeal en Probo) en Marco Jansen (voormalig founder en CTO van Catawiki en founder en CTO van LastDoDo), beide succesvolle ondernemers met imponerende groeiambities en prestaties. De sprekers deelden hun persoonlijke ervaringen en inzichten over groeien als ondernemer en enthousiasmeerden de aanwezigen om hun eigen groeiambities te verwezenlijken.

Peer-to-peer sessies

Afsluitend vonden er de rondetafelgesprekken plaats waarin volop verder gediscussieerd werd over ons favoriete thema: Groei! De dag was een groot succes en bracht veel nieuwe inzichten en inspiratie om verder te groeien als ondernemer.

De samenwerking tussen Founded in Friesland, NOM, Provincie Drenthe, ScaleUp Company, Founded in Groningen, en nlgroeit heeft geleid tot een waardevol event dat zeker een vervolg verdient.

We kijken uit naar de volgende editie!