Een mentor kijkt met andere ogen naar je business

Mom in Balance bestaat sinds 2008 en is uitgegroeid tot een internationale franchise organisatie met een hoofdkantoor met 12 medewerksters, 35 Franchiselocaties en 220 trainsters. “hoe kunnen we een online community maken? Esthers groeivraag was concreet: hoe kunnen we een online community maken? Voor Esther was het dan ook snel duidelijk dat ze haar groeidoelen graag zou bespreken met Paul Manuel van TamTam. Dit bedrijf dat sinds 1996 bestaat is uitgegroeid tot een van de grootste full-service internetbureaus van Nederland met 130 medewerkers.

“Iemand die niet bekend is met je concept, kijkt met andere ogen.”

“Het was heel leuk om eens iemand van buiten naar je business te laten kijken. Iemand die helemaal niet bekend is met het concept, kijkt toch met heel andere ogen.  Zeer waardevol vind ik dat,” vertelt Esther. “Daarnaast was het ook lekker praktisch en laagdrempelig. Paul heeft mij echt vanuit zijn ervaringen en kennis een aantal tips en inzichten kunnen geven. Ik ga het opzetten van het platform nu anders aanpakken dan ik eerst van plan was. Zelfde geldt voor de ontwikkeling van de app. De inzichten die ik heb opgedaan ga ik zo snel mogelijk met mijn team delen.”

“Het gesprek heeft me veel energie gegeven.”

Ook Paul kijkt terug op een leuke gesprek  en goede ervaring. “Het was heel leuk om kennis te maken met Esther en haar bedrijf Mom in Balance. Haar vraag over het online bouwen van een community vond ik verrassend concreet. We hebben van alles besproken over het verder ontwikkelen van je merk, het breder betrekken van je doelgroep en de middelen die je daarbij kan inzetten. Het gesprek heeft me veel energie gegeven.”