Recap Utrecht groeit event 11 mei

Wij kijken terug op een geslaagd Utrecht groeit event voor en door ondernemers bij Dotslash Utrecht. Ondernemers uit verschillende sectoren kwamen bij elkaar om kennis te delen en te netwerken “scaling up met aandacht voor planet en people”. Tijdens de rondetafelsessies werden er gesprekspunten en quotes gedeeld die inspirerend zijn voor andere ondernemers.

Conclusie van het event

Een van de belangrijke lessen die gedeeld werd tijdens het event was het belang om als ondernemer je werk goed te organiseren en te structureren, zodat je de tijd hebt om aan je bedrijf te bouwen. Het is essentieel om repeterende taken en taken die veel van je energie kosten te verminderen, omdat dit het tempo van de groei van je bedrijf bepaalt.

Belangrijke lessen gedeeld

Thomas Bunnik, CEO van Whoppah, onderstreepte het belang van het vroegtijdig opzetten van een managementteam en het zichzelf terugtrekken uit de operatie bij sterke groei. Dit geeft de ondernemer meer tijd om de focus te leggen op de groei en ontwikkeling van het bedrijf.

Elske Doets, oprichter van Doets Reizen en de Young Lady Business Academy, legde tijdens het Utrecht Groeit event nadruk op het belang van het ontwikkelen van een algemeen perspectief als ondernemer. Door iets anders op te richten of er iets naast te doen, dwing je je als ondernemer om niet alles zelf te doen in je eigen bedrijf en brengt het je inspiratie en nieuwe inzichten. Dat kan een geweldige manier zijn om je creativiteit en innovatieve denken te stimuleren. Daarnaast benadrukte Doets het belang van opschalen met aandacht voor planet en people: “Als ondernemer heb je niet alleen de verantwoordelijkheid om je bedrijf te laten groeien, maar ook om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij en het milieu.”

Ondernemer Daniël Wijnroks van Online Performance Agency deelde tijdens de rondetafelsessie over klanttevredenheid dat hij niet alleen klanten vraagt om een cijfer te geven om te weten hoe het bedrijf ervoor staat, maar ook zelf cijfers aan de klanten geeft. “Op die manier creëer je een gelijkwaardige relatie en kun je samen werken aan verbetering”.

Het Utrecht groeit event was een middag met waardevolle inzichten en lessen voor en door ondernemers die willen groeien met aandacht voor planet en people. Ben je er de volgende keer ook bij? Zet dan 14 september alvast in jouw agenda om het niet te missen.