Recap ‘Time to Change’ nlgroeit jaarevent 25 september 2023

Wat een onvergetelijke dag was het op 25 september bij het nlgroeit jaarevent ‘Time to Change’ in het AFAS Theater in Leusden! Bijna 600 ondernemers kwamen samen voor een energieke dag vol met waardevolle inzichten, ervaringen en inspiratie. We zijn er trots op dat we gedreven ondernemers en experts bij elkaar hebben gebracht om van elkaar te leren en elkaar verder te helpen.

Een dag vol inspiratie en waardevolle inzichten

Luister goed, volg je hart en durf te ondernemen. Blijf je bewust van de impact die je kunt hebben op de planeet en de mensen om je heen, en maak optimaal gebruik van de technologische tools die bij jouw uitdagingen passen.

Onze line-up van ‘Time to Change’ was zonder twijfel inspirerend, met een breed scala aan sprekers die ons meer hebben geleerd over onder andere leiderschap, innovatie, kritisch denken en de kracht van verandering. Van de economische inzichten van Herman Wijffels tot de vernieuwende ideeën van Yuri van Geest, Job van den Berg en Franka Rolvink Couzy, elk moment was leerzaam en boeiend.

Met mooie ondernemers verhalen van Jettie van Mourik-Woerden, Süleyman Gögüs, Ismet Candan, Omer Basbug, Bas van der Veldt en Stijn Vos waarin we hebben gezien hoe je grote doelen kunt bereiken en hoe je je dromen kunt omzetten in realiteit.

De persoonlijke gesprekken met changemakers zoals Ali Niknam, Soufiane Touzani, Jacqueline van den Ende hebben ons geleerd dat er geen grenzen zijn aan wat je kunt bereiken.

Justin Jansen vertelde over de Top 250 Groeibedrijven en leidde de awarduitreiking in.

Neem een kijkje in de fotogallery

Een eerste sfeer impressie van het event vind je hier.

Breakouts en rondetafel gesprekken

Op deze bijzondere dag had je de gelegenheid om je te verdiepen in de thema’s die van belang zijn voor jou en jouw bedrijf. Het uitgebreide aanbod tijdens de break-out en rondetafel-sessies bood diverse mogelijkheden om in te zoomen op specifieke onderwerpen. Of je nu meer wilde leren over het aannemen van je eerste managementteam, hoe je oog houdt voor planeet en medemens tijdens je ondernemerschap, of hoe je jouw cashflow gezond houdt terwijl je omzet elk jaar verdubbelt – er was voor iedereen een relevante sessie.

Bij nlgroeit weten we dat elke onderneming gericht is op groei, maar dat groei niet zonder groeistuipen en pijnen gaat. Daarom is het zo belangrijk om te blijven leren en elkaar te inspireren, zodat we als ondernemers kunnen blijven innoveren en de wereld een stukje mooier kunnen maken.

Wij bedanken alle deelnemers voor deze onvergetelijke dag vol inspiratie, motivatie en waardevolle inzichten. Laten we samen blijven groeien en de wereld een stukje mooier maken.

#Timetochange #DuurzaamGroeien #Innovatie #Inspiratie #Impact #SamenGroeien

Uitreiking Awards Top 250 Groeibedrijven en Changemaker Award

Als kers op de taart sloten we het programma af met een award uitreiking.

De awards voor de Top 250 Groeibedrijven:

 • De Jonge Groeier werd door voormalig winnaar Krik Gunning (CEO Fourthline) uitgereikt aan Crisp.
 • Constantijn van Oranje – Nassau reikte de Vrouwelijke Groeier, voor de 2de keer op rij, uit aan Valcon SEE
 • De award voor de Impact Groeier ging na beraad van de jury naar NX Filtration. Oud winnaar Maarten Bosch van Mosa Meat reikte de award namens de jury uit.
 • De Gouden Groeier werd uitgereikt door de winnaar van 2022; Victor Knaap (Media.Monks). De gelukkige winnaar was Valcon SEE. Valcon sleepte daarmee de 2de prijs van de avond binnen.

We eindigde de dag feestelijk met de uitreiking van de allereerste Changemaker Award. Een nieuwe award die vanaf dit jaar jaarlijks wordt uitgereikt aan die ondernemer die echt het verschil maakt. Onze eigen Kees de Jong won en ontving de prijs uit handen van Constantijn van Oranje – Nassau.

Wil je de video’s terug kijken?

Verschillende mensen vroegen ons naar de video’s in de opening. We verzamelden ze voor je op een youtube playlist. Ga er zelf nog eens rustig voor zitten of deel ze met je team.

Ben jij er volgend jaar ook weer bij?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het volgende jaarevent? Laat dan je gegevens hier achter. Dan zorgen we dat je gemaild wordt als het zover is!

Geïnspireerd geraakt en klaar om aan de slag te gaan?

Nlgroeit helpt je graag verder. Dat kunnen we op allerlei verschillende manieren. We hebben er een paar voor je op een rij gezet.

Misschien is een mentor iets voor je

Laat je inspireren door top ondernemers. Elke groeifase heeft uitdagingen en daarom koppelen we je aan een ondernemer die je handvaten kan bieden. Wil je meer weten?

 • Persoonlijke ontwikkeling. Jezelf blijven ontwikkelen als ondernemer is cruciaal voor het slagen en groeien van jouw onderneming. Ontvang feedback, sturing en inzicht in jouw “blinde vlekken”.
 • Denk groter. Een mentor helpt om groter te denken.  Met hun kennis en ervaring kunnen ze je helpen in het vergoten van omzet, winst en een impact op de markt.
 • Breidt je netwerk uit. Krijg toegang tot een exclusief netwerk top ondernemers en spar met gelijkgestemde over jullie uitdagingen.
 • Gepersonaliseerd. Ontvang individuele ondersteuning van een mentor die aansluit bij jouw groeibehoeften en doelen.
Het Groeicollege - website nlgroeit

Het Groeicollege start binnenkort

Ben jij op zoek naar nieuwe groeikansen? Of wil je meer grip op de groei van jouw bedrijf? Volg deze unieke opleiding voor ondernemers met groeiambitie. Ontwikkeld door experts van de Erasmus Universiteit en nlgroeit.

Ontwikkel jezelf als ondernemer en zet de concrete stappen om je onderneming verder te laten groeien:

 • Persoonlijk groeiplan: Ontwikkel binnen 4 maanden een persoonlijk groeiplan voor jouw bedrijf. Het online hoorcollege stelt je in staat om een strategie te creëren die direct toepasbaar is binnen jouw bedrijf en die bijdraagt aan jouw persoonlijke ontwikkeling.
 • Gebaseerd op Ervaring én Wetenschap. Het Groeicollege programma is ontwikkeld in samenwerking met nlgroeit en de Erasmus Universiteit. We combineren praktische ervaring met wetenschappelijke inzichten
 • Netwerk van Ondernemers. Bouw relaties op en spar met andere ondernemers in een begeleide, interactieve omgeving. Deel jouw groeiplan, krijg feedback en maak jouw strategie nóg sterker met de hulp van een teamcoach van nlgroeit.
 • Geïnspireerd door Succesvolle Bedrijven. Leer van de groeistrategieën van topbedrijven als Picnic, Jumbo en Takeaway. Onze hoogleraren en experts delen inspirerende cases en laten je zien hoe je deze strategieën kunt toepassen op jouw eigen bedrijf.
ELITE afbeelding website - nlgroeit

Maak kennis met het ELITE programma

In het kloppende hart van de Euronext Group, vinden we ELITE, een Europees ecosysteem bedoeld voor private ondernemingen. ELITE functioneert als een versneller van groei en biedt toegang tot private en publieke financiering. Dit wordt bereikt door middel van workshops, coaching en strategische ondersteuning.

Naast de ontwikkeling van leiderschapsvaardigheden en groeistrategieën, stelt ELITE bedrijven in de gelegenheid een breder (internationaal) netwerk te creëren en vergemakkelijkt het de toegang tot (groei)kapitaal.

Dit dynamische ecosysteem telt momenteel meer dan 1.300 bedrijven uit 23 Europese landen. De resultaten spreken voor zich: ELITE-bedrijven hebben samen al meer dan 1.300 bedrijfstransacties ter waarde van ongeveer €20 miljard uitgevoerd. Dit toont aan dat bedrijven in het ELITE-netwerk volop kansen benutten zodra ze toegang krijgen tot de markten.