Elske Doets dit jaar jurylid in Dragons’ Den!

Naast haar rol als mentor bij nlgroeit en haar titel als Zakenvrouw van het Jaar in 2017, maakt ondernemer Elske Doets dit jaar deel uit van de jury van Dragons’ Den. Een opmerkelijke prestatie die haar ondernemerschap en expertise benadrukt.

Elske’s reis in de wereld van ondernemerschap begon al op jonge leeftijd. Haar vader richtte een bedrijf op toen ze slechts acht jaar oud was. Door haar vroege betrokkenheid bij het familiebedrijf Doets Reizen groeide haar interesse in ondernemerschap en droomde ze van haar eigen onderneming.

“Ik vond op de middelbare school advocatuur en debatteren leuk. Tijdens mijn studie kwam ik erachter dat ik liever dingen wilde creëren, als ondernemer scheppend bezig zijn. Echt risico nemen een ondernemen. Daar werd ik toch blijer van”, aldus Elske Doets in een interview met Quote.

In 2001 werd Elske voor 100 procent eigenaar van het familiebedrijf en al snel volgde haar succes als miljonair. Ze was een pionier in online verkoop en verkocht jaarlijks ongeveer 20.000 reizen. Nu zal Elske haar zakelijke inzicht en ervaring inzetten bij Dragons’ Den om ondernemers te helpen hun dromen te verwezenlijken en investeerders aan te trekken voor hun bedrijven.

We kijken erg uit naar het volgen van Elske Doets’ reis in Dragons’ Den, omdat haar deelname ongetwijfeld nieuwe perspectieven en kansen zal bieden voor veelbelovende start-ups.

Nlgroeit is een platform dat ondernemers ondersteunt en begeleidt bij hun groeiproces, met ervaren mentoren zoals Elske Doets die hun kennis delen. Mocht je meer willen weten over het mentortraject van nlgroeit, klik dan hier