Max Gudden

Sneakpreview groeicollege

Floris Jeurissen

Marcel Schenk

Edwin Kennedy

NLInvesteert tech event

Top 250 Groeibedrijven Event 2022

Tijdens dit exclusieve event organiseren we een inspirerend programma met bekende topondernemers, en krijg je de kans in gesprek te gaan met andere succesvolle groeiondernemers. Bovendien wordt aan het einde niet alleen de winnaar van de Gouden Groeier 2022 bekend gemaakt, maar ook prijzen uitgereikt in de categorieën: Vrouwelijke Groeier, Impactvolle Groeier en Jonge Groeier.


Ben jij één van de Top 250 groeiondernemers? Schrijf je dan nu in voor ons evenement op 10 oktober!

Lees hieronder meer over de Top 5 Vrouwelijke Groeier en Jonge Groeier!

Het Groeicollege

Ondernemers met ambitie willen doorgroeien: kansen benutten, groeipotentieel ontdekken en winst optimaliseren. Ontdek jouw potentieel tijdens Het Groeicollege! Een wetenschappelijk lesprogramma voor ondernemers. Samengesteld door experts van nlgroeit, Erasmus Universiteit Rotterdam en Nyenrode Business Universiteit. Binnenkort kun je je aanmelden!

Top 250 Groeibedrijven 2022

De lijst van 2022 is bekend! Groeibedrijven zorgen voor meer banen. Daar profiteert de hele economie van. De Top 250 Groeibedrijven is gebaseerd op het ScaleUp Dashboard van de Rotterdam School of Management (RSM) en het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE) en wordt sinds 2017, in samenwerking met nlgroeit, opgesteld. De lijst geeft een compleet overzicht van de grootste groeiers van ons land.
17 juni 2022/door csadmin

De boekentips van mentor Suleyman Gogus

Laat je inspireren door de boekentips van mentor Suleyman Gogus.
16 juni 2022/door csadmin

Groei over de landsgrenzen heen

Snelle groei stopt natuurlijk niet bij de landsgrenzen. Wat zijn belangrijke redenen om te internationaliseren? Hoe kies je vervolgens voor de beste methode om internationaal te gaan ondernemen? Bekijk de Groeimasters masterclass 'Groei over de landsgrenzen heen'. Bekijk hieronder de masterclass.
16 juni 2022/door csadmin

Recap | Inspiratie en verdieping tijdens de Opleidingsdag van het Groeicollege

Gisteren (16 november) vond de Opleidingsdag van het Groeicollege plaats bij het Erasmus Centre for Entrepreneurship Rotterdam. Met deze live collegedag vol inspiratie en verdieping werd de eerste succesvolle reeks van het Groeicollege afgesloten.
16 juni 2022/door csadmin