Recap Utrecht groeit 2023 | 11 mei 2023

Woensdag 11 mei was er een geslaagd Utrecht groeit event voor en door ondernemers bij Dotslash Utrecht. Tijdens het event werden belangrijke lessen gedeeld, waaronder het belang van het goed organiseren van je bedrijf en het opzetten van een managementteam bij sterke groei. Ook werd het belang benadrukt van het ontwikkelen van een breder perspectief als ondernemer, het stimuleren van creativiteit en innovatief denken en het opschalen van je bedrijf met aandacht voor people en planet.
25 mei 2023/door Bauke Dekker

nlgroeit tijdens Crossroads

Crossroads is de plek voor jouw start-up of groeionderneming om te netwerken met partners in groei en vermogen. Dit jaar vindt Crossroads plaats in het Utrechtse Dotslash.

Rens Rovers

nlgroeit x Goldschmeding Foundation

Masterclass Medemenselijk Ondernemen; ''de weg van medemenselijk ondernemen''. Voor organisaties die écht goede zaken willen doen.

Joey Buys

5 tips voor groei-ondernemingen met een missie:

In de moderne wereld wordt steeds meer belang gehecht aan bedrijven die zich inzetten voor een maatschappelijk doel. Het idee van purpose-gedreven ondernemingen, die zich richten op meer dan alleen winst, wordt steeds populairder onder consumenten en investeerders. Maar hoe implementeer je dit in je bedrijf? 5 tips voor groei-ondernemers met een missie
25 april 2023/door Bauke Dekker

Patrick Stoltenkamp

Recap ScaleUp Summit 2023 | 5 april 2023

Woensdag 5 april was nlgroeit bij het ScaleUp Summit 2023 en wat een geweldige dag was het! Met 500 Scale-up ondernemers in een bomvolle zaal was het een dag vol energie en inspiratie. Het thema van de dag, 'ondernemen in crisistijd', bracht veel interessante gesprekken op gang en wat hebben we ontzettend veel geleerd van de verschillende topsprekers zoals: Verne Harnish, grondlegger van het Scaling Up gedachtegoed, Hermann Simon, Founder Simon-Kucher & Partners & Thinkers50 Hall of Fame, Wendy van Ierschot, Founder/CEO VIE People, Michiel Muller, Founder/CEO Picnic, Ali Nikram, Founder/CEO bunq bank en Bas Witvoet, CEO Oranjegroep & “Dragon”.
11 april 2023/door Bauke Dekker

Dummy profiel EXPERT (deze kopiëren)

Bekijk het programma van onze ondernemersreis!

Om te groeien als ondernemer en blijvende verandering te realiseren moet je aandacht besteden aan leiderschapsontwikkeling. Een meerdaagse reis met gelijkgestemden is hiervoor een uitstekend middel. Je gaat samen met een selectief gezelschap ondernemers aan de slag met reflectie, inspiratie, ‘lessons learned’ delen en komt thuis met concrete doelen en een uitgewerkt groeiplan.
11 april 2023/door jelte

Jos de Visser

Beschermd: Omer Basbug

4 april 2023