Ik ben een positieve en energieke verbinder met een intrinsiek verlangen om duurzaam bij te dragen. Ik ben oprichter van een eerlijke organisatie, waaronder: eerlijkmetrecht BV, eerlijk interim professionals BV en grondlegger en bouwer van EMR advocaten BV. In oktober 2019 heb ik mijn aandelen verkocht aan een derde partij en in 2020 is de organisatie verder gegaan onder de namen A2 Legal en Van As Advocaten. Dit verkooptraject heb ik als enorm leerzaam ervaren en nu heb ik mijn handen vrij om nieuwe dingen te gaan doen. 

Bedrijfsactiviteiten

De eerlijke organisatie is in 10 jaar tijd uitgegroeid tot een juridische dienstverlener die zich onderscheidde door de verschillende vormen van dienstverlening onder één dak, waaronder een advocaten- en juristenpraktijk, een interim tak met een ruim bestand van freelancers en een Academy met verschillende programma’s.

De eerlijk organisatie karakteriseerde zich als juridische sparringpartner van iedereen die wil weten waar hij of zij aan toe is, een no nonsense kantoor, zonder kantoorkosten, zonder ellenlange onleesbare adviezen met oog voor de wensen en ambities van zowel haar eigen mensen als haar klanten. Met praktisch, begrijpelijk en to-the-point advies, waarbij rekening wordt gehouden met aanpalende vraagstukken (financieel, HR of fiscaal). Daarvoor werken we samen met partners met dezelfde eerlijke en transparante werkwijze. Een eerlijke dienstverlening tegen een eerlijke prijs. Wij staan klaar om samen met onze eigen mensen en onze opdrachtgevers hun ambitie en daarmee missie te realiseren. Dat noemen wij business happiness: iedereen doet, waar hij of zij goed in is en werkt vanuit de eigen talenten en passie!

Eerlijkmetrecht biedt kwaliteit en een transparante facturatie en is altijd gericht op duurzame relaties met zowel haar klanten als met haar eigen medewerkers. Want eerlijk gelooft dat de optelsom van Happy Relations en Happy People leidt tot Business Happiness. Dit is het gedachtengoed sinds de oprichting in van de eerlijk organisatie eind 2010 en maakte het bedrijf succesvol. Wij zijn jaarlijks gegroeid en hoorden in 2015, 2016, 2017 en 2018 tot de FD Gazellen. Ook werden we in 2015 ook genomineerd door Sprout voor de Challengers 50: de lijst met vijftig meest uitdagende, innovatieve bedrijven van Nederland en sta ik de afgelopen twee jaar op de lijst van de 100 meest succesvolle zakenvrouwen van Next Women.