Ruim 10 jaar geleden lanceerde ik samen met een compagnon Bambuu. Groeimakers. Een strategisch marketingbureau voor MKB bedrijven in Nederland. In deze periode bracht ik als algemeen directeur Bambuu naar een bedrijf van ruim 30 FTE en een bruto marge van ruim 3 mio. In 2023 heb ik het stokje overgedragen aan een nieuwe MT en ben ik op de achtergrond alleen nog als adviseur actief en besteed ik nu vooral mijn tijd aan nieuwe proposities en het helpen van andere ondernemers. Als ondernemer weet ik goed de vertaling te maken van ideeën naar uitvoering. Dit geldt voor kleinere projecten, maar ook voor complete ondernemingsplannen. Wat moet er wanneer gebeuren als je over 5 jaar op punt x wil zijn? Daarnaast kan ik door mijn marketingachtergrond meedenken over het aanvliegen van de markt.

Bedrijfsactiviteiten

Bambuu is een strategisch marketingbureau voor MT’s met groeiplannen. Bambuu helpt groeibedrijven aan marketingbeleid dat hout snijdt. (Altijd) vanuit slimme strategie, tot strakke regie en snaarstrakke executie.

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Ik heb Bambuu door diverse groeifases heen geloodst. Mijn kracht ligt vooral in de fase van startup naar scaleup waarbij ik door trial and error heb geleerd hoe je die 1 miljoen omzet grens doorbreekt.