Tristan van Heerdt

Ik ben een bevlogen ondernemer met oog voor mens en resultaat. In mijn rol als commercieel directeur geef ik leiding aan het salesteam en ben ik medeverantwoordelijk voor de A klanten binnen ons mooie bedrijf. Daarnaast zet ik met het MT de strategische lijnen uit. Mijn drive is om iedere dag het maximale uit mijzelf en onze mensen te halen zonder dat dit ten koste gaat van een goede werk-privé balans.

Bedrijfsactiviteiten

Detacheerder binnen de zorg en overheid.

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Ik heb de afgelopen 10 jaar een hele hoop geleerd. Hieronder een paar lessen: 1. Een van de belangrijkste lessen die ik heb geleerd is om te bouwen aan een goede bedrijfscultuur. Zorg dat je mensen om je heen verzamelt met het juiste DNA. 2. Niet denken maar doen. Vooral vanuit de gedachte: door vallen en op staan leert men. Vooral dingen uitproberen. 3. Zorg voor een gezonde financiële huishouding. Weet wat er iedere maand binnen komt en uitgaat en houd je sales pipeline goed in de gaten. 4. Zorg ervoor dat je nooit de klant uit het oog verliest. Zij zorgen er immers voor dat je bestaansrecht hebt. 5. Een gezond lichaam en opgeruimde geest zorgt voor een gezonde onderneming. Zorg ervoor dat je privé-werk balans op orde is.

Mijn succesformule

Denken vanuit het motto: waar een wil is is een weg. Daarnaast ben ik echt iemand die onderneemt vanuit een menselijk oogpunt. Ik geloof er heilig in dat als je goed bent voor je mensen dat de mensen dan ook goed zijn voor je klanten. Binnen Joinuz hebben wij een bedrijfscultuur waar ik en onze medewerkers trots op zijn.
“Waar een wil is, is een weg”

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

Ik help je graag om te bouwen aan een gezonde bedrijfscultuur. Verder bied ik je vooral een luisterend oor en zal altijd mijn best doen om jou en je onderneming verder vooruit te helpen. Ik heb met mijn onderneming diverse fasen doorlopen en vertel je daar graag meer over. Zelf heb ik veel geleerd van mentoren die mij vertelden hoe zij die fasen allemaal hebben doorlopen. En in alle eerlijkheid: ook wij zullen nog diverse fasen moeten doorlopen om ons eindstation te bereiken. Ik geloof heilig in goede connecties. Samen helpen we elkaar verder.

Waar sta ik over 2 jaar

Nog steeds aan het roer met mijn compagnon maar ik hoop ook vele ondernemers geïnspireerd te hebben met de lessen die ik heb geleerd en verder op weg te hebben geholpen.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord