Ik omschrijf mezelf als een ‘learning by doing ondernemer’ die niet bang is om een mening te vormen en anderen hun mening te laten gelden. Ik heb oog voor de medewerkers en werk bij samenwerking in eerste instantie altijd op basis van onvoorwaardelijk vertrouwen. Als founder van BIM Creators heb ik alle ins en outs van het ondernemen inmiddels meegemaakt, inclusief de uiteindelijke verkoop van het bedrijf. Dus heb ik beschikking over de helikopterview over alle fases en segmenten binnen een bedrijf.

Bedrijfsactiviteiten

Activiteiten die ik bij BIM Creators heb gecreëerd: “Wij bouwen gebouwen voordat gebouwen gebouwd worden.” Dit doen wij door middel van het (B)uilding (I)nformation (M)odel proces. Eerst digitaal in 3D het complete project modelleren en na goedkeuring van alle betrokkenen leveren wij het digitale model op, aan de opdrachtgever die buiten in het echt gaat bouwen. Wij realiseren de complete BIM modellen volgens de huidige standaarden, normeringen en het programma van eisen. Dit doen wij voor installateurs, adviesbureaus, aannemers en architectenbureaus.

Op dit moment ben ik bij Movares verantwoordelijk voor een team specialisten en adviseurs met diverse uiteenlopende projecten in de techniek.

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Onder hoogspanning werken kun je best een tijd volhouden, maar bouw het juiste systeem om je heen zodat je uiteindelijk de ruimte krijgt om weer aan jezelf en aan het bedrijf te werken. Daar waar je altijd loyaal bent aan je medewerkers blijkt dit niet altijd wederzijds te zijn.