Ik ben een ondernemer met een passie voor groei, ontwikkeling en het bereiken van resultaten. Dit is mijn ‘way of life’ Ondernemen betekent voor mij constant ontwikkelen, jezelf leren kennen en streven naar het hoogst haalbare. Het betekent schakelen op verschillende borden en blijven groeien. Ik blijf mezelf uitdagen en streven naar de beste zijn in alle initiatieven waarbij ik bij betrokken ben. Mijn expertise ligt in het oprichten en laten groeien van ondernemingen. Hierbij kun je denken aan strategievorming, cultuurmanagement, marketing management, business development, opleidingsmanagement, HR management en financieel management.

Als mede-oprichter en Directeur/Eigenaar van Connetix ben ik samen met mijn team een opmerkelijke groei doorgemaakt. We begonnen als een bescheiden organisatie en zijn inmiddels uitgegroeid tot groot team, zowel intern als extern. In maart 2022 is Connetix met trots onderdeel geworden van DIT Holding, een belangrijke mijlpaal in de ondernemersreis.
Verder ben ik Founding Director van A Healthcare Group, een investeringsmaatschappij in de
gezondheidszorg. A Healthcare Group is toegewijd aan het transformeren van de
gezondheidszorgsector door te investeren in ondernemingen met innovatieve oplossingen en
diensten die bijdragen aan een betere kwaliteit van leven voor mensen in alle levensfasen.
Ook ben ik CEO van Gazelle Investment Partners, een vooraanstaande investeringsmaatschappij gespecialiseerd in de recruitmentsector in Nederland. Daarnaast ben ik ook betrokken bij Werf& als Jurylid, Investment Partner bij Creative Capital Studio en Pro bij Scale Up Company.

Bedrijfsactiviteiten

Recruitment van hoger technisch opgeleid personeel.

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Ondernemen betekent vallen en opstaan. Het is belangrijk om groot te dromen en hierdoor hard, maar vooral ook slim te werken. Kijk altijd vooruit, met een stip op de horizon, en vertaal deze visie naar concrete acties in het heden. Zo blijf je innovatief denken en werken en verleg je je eigen grenzen.