Gefeliciteerd!

Je bent nu lid van nlgroeit

Je lidmaatschap is succesvol aangemaakt. Jij hoort er nu helemaal bij, een lid van nlgroeit. Wij zijn er voor ondernemers die willen groeien. 

Vraag je eerste mentor aan

Leden krijgen onbeperkt toegang tot onze mentoren. Vertel ons jouw uitdaging. Dan koppelen wij je aan een ervaren ondernemer die je verder helpt. Meer dan 500 ervaren ondernemers zijn als mentor aan nlgroeit verbonden. Ontvang individuele ondersteuning van een mentor die aansluit bij jouw behoeften en doelen.
Heb je al een mentor aangevraagd? Dan nemen onze matchmakers spoedig contact met je op!

Gratis Nationaal Groeiassessment

Als nieuw lid van de club kun je gratis het Nationaal Groeiassessment doen!

Het groeiassessment is ontworpen om jouw specifieke kansen te identificeren en je te helpen begrijpen hoe je ze optimaal kunt benutten. We weten dat elke onderneming uniek is, en daarom is dit assessment afgestemd op wetenschappelijke groeimodellen en de ervaringen van succesvolle groeiondernemers en experts.

Na het invullen ontvang je een overzichtelijk rapport dat direct toepasbare adviezen bevat. Jouw input wordt uiteraard anoniem verwerkt, zodat je met vertrouwen jouw groeikansen kunt verkennen.

Klik hieronder om een vouchercode aan te vragen waarmee je gratis het Groeiassessment kan doen.

1
1

“Geeft inzicht om te groeien”

Wij zijn er voor onze leden

Wij zijn hier om jou en jouw onderneming naar nieuwe hoogten te brengen, en dat begint met diensten die speciaal voor jou als groeiondernemer zijn samengesteld.

Onbeperkt toegang tot ons netwerk van 500+ervaren ondernemers

Onze matchmakers gaan op zoek naar een mentor die bij jouw wensen en groeivraag past. Daarna nemen we contact op om de vervolgstappen te bespreken. Vraag nu een mentor aan! 

Gratis toegang tot nlgroeit-events

Als lid geniet je kosteloos van onze inspirerende evenementen, neem je deel aan boeiende rondetafelgesprekken met mede-ondernemers en breid je je netwerk uit. Deze exclusieve toegang geldt voor al onze events, met uitzondering van het jaarevent.

Minimaal 2x per jaar persoonlijk contact

Om te bekijken hoe wij jou het beste kunnen helpen nemen we minimaal 2x per jaar contact met je op. Zo blijven we op de hoogte van jouw situatie en kunnen we je zo goed mogelijk helpen wanneer nodig.

Korting op onze groeiprogramma’s

Wij bieden verschillende groeiprogramma’s aan om jou te helpen naar de volgende groeifase. Heb je bijvoorbeeld interesse in deelname aan het Groeicollege of een van onze ondernemersreizen? Voor jou als lid geldt een kortingstarief.

Ondernemers over onze events

Eventkalender

16 dinsdag april 2024
13:30 18:30 Kasteel Henkenshage, Sint Oedenrode

Loslaten en delegeren, wat brengt dat?

Laat je inspireren door Seable&Co oprichter Willem-Jan. Leer hoe je jouw organisatie naar een hoger niveau tilt door effectief te delegeren en los te laten.

25 donderdag april 2024
09:15 14:00 Het Spaansche Hof, Den Haag

Groeien en opschalen, hoe doe je dat? Leer van andere ondernemers.

Ga in gesprek Saman Mohammadi, Kathleen Oerlemans, Vivienne van Eijkelenborg en andere gelijkgestemde ondernemers over groeien en opschalen. Laat je inspireren en leer van elkaars lessen. Dit nlgroeit event is een founders only event, exclusief toegankelijk voor eigenaren van een MKB bedrijf met een omzet van tenminste €1 miljoen en minimaal 5fte.

16 donderdag mei 2024
13:30 18:30 DERO GROEP, Nieuw-Vennep

Wie houdt jou scherp?

Ontdek tijdens deze expertsessie hoe een Raad van Advies jouw bedrijf helpt groeien. Maro Dedel, oprichter van DERO GROEP en Jan Willem Onink van CFO Capabel delen hun kennis en inzichten rondom dit thema. Mis deze kans niet om praktische kennis op te doen en je bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

27 maandag mei 2024
14:00 19:00 De Kaap, Zoelen

Lessen in leiderschap, op bezoek bij De Kaap.

Laat je tijdens ons exclusieve bedrijfsbezoek aan De Kaap inspireren door Roy de Wijer en Pieter Bas Boertje, twee gepassioneerde ondernemers in de evenementenbranche. Ontdek jouw leiderschapsstijl, leer hoe je jouw bedrijf naar nieuwe hoogten brengt en hoe je kunt loslaten.

5 woensdag juni 2024
15:00 21:00 Midden Nederland

Een betere leider in 4 dagen | Alleen voor ondernemers

Ontwikkel je leiderschapsvaardigheden en word een betere leider met dit programma, speciaal voor ondernemers. Na afronding begrijp je je rol als leider en de groeifasen van je organisatie. Niet alleen begrijp je je groeifasen en rol, maar weet je ook wat je moet doen en hoe je het moet doen. Inspirerend, effectief en doeltreffend.

24 maandag juni 2024
13:30 18:00 Clever Strategy, Rotterdam

Hoe dragen effectieve strategieën en een positieve bedrijfscultuur bij aan jouw succes?

25 dinsdag juni 2024
09:00 22:00 Amsterdam

ELITE

ELITE is een groeiversneller speciaal voor de meest ambitieuze Nederlandse bedrijven. Exclusief toegankelijk voor bedrijven met een omzet vanaf 10 miljoen euro.

25 woensdag september 2024
AFAS Theater Leusden

NLChangemakers 2024

10 donderdag oktober 2024
Rotterdam

Het Groeicollege

Ben jij op zoek naar nieuwe groeikansen? Of wil je meer grip op de groei van jouw bedrijf? Volg deze unieke opleiding voor ondernemers met groeiambitie. Ontwikkeld door experts van de Erasmus Universiteit en nlgroeit.

Veelgestelde vragen

Je kan een een mentor aanvragen door het aanvraagformulier in te vullen. Hierna nemen onze matchmakers contact met je op.

Ja! Als lid krijg je onbeperkt toegang tot alle nlgroeit-mentoren.

1
Timothy van Zutphen
1

“Ik beantwoord al je vragen”

Wil je graag persoonlijk advies?

Geen probleem, bel of mail Timothy!

Ervaringen &
Reviews

Tymen van Dyl

Tymen van Dyl

Tymen van Dyl

RoomRaccoon

“Groeien doe je niet alleen. Sinds de start van RoomRaccoon in 2017 zijn wij bootstrapped gegroeid naar 45 FTE in 10 landen. De inzichten van ervaren ondernemers van nlgroeit zijn hierin heel waardevol gebleken. Echt te gek dat zo’n concept bestaat en zeer warm aanbevolen aan alle andere Nederlandse scale-ups.”

Victor Weng

Victor Weng

Victor Weng

XCX International

“nlgroeit biedt een mooi platform om de ideeën en ervaringen van de andere ervaren ondernemers te delen. Zo voorkom je een dure les als ondernemer tijdens jouw (persoonlijke) groeiproces. Via een inspirerend gesprek met een mentor heb ik de commerciële benadering van ons bedrijf verder aangescherpt.”

Chiel Kraai

Chiel Kraai

Chiel Kraai

Welvaere B.V.

“Super enthousiast over jullie programma! Een 10x groei van omzet in 3 jaar was niet mogelijk zonder jullie!”

Matthijs van den Ende

Mathijs vd Ende

Matthijs van den Ende

Dyflexis

“Samen groeien. Leren van elkaar. Dat is de insteek van ieder event dat nlgroeit organiseert. Ervaringen delen, uitdagingen bespreken en ondernemerskansen verkennen met gelijkgestemden. Een ding is zeker: er zijn inspirerende sprekers en ongelofelijk veel mogelijkheden om te leren.”