Nlgroeit neemt je mee op reis!

Je kent nlgroeit als verbinder, die je op het juiste moment in jouw ondernemersreis koppelt aan een mentor, gelijkgestemde of inhoudelijk programma. Om zelf te groeien én je bedrijf te laten groeien.

In 2023 willen we hierin de volgende stap zetten: we nemen een groep ondernemers mee op reis naar Barcelona! We hebben voor jullie een inhoudelijk en inspirerend programma, waarbij je samen met een groep Nederlandse ondernemers werkt áán je bedrijf en aan jezelf. Aan het einde van deze 4 dagen heb je een concreet plan om van 2023 een succes te maken.

Reis en programma

Deze reis onderneem je met een groep van minimaal 15 tot maximaal 30 mede-ondernemers.

We verblijven 4 dagen (3 nachten) bij Van der Valk Hotel Barcarola in het kustplaatsje Sant Feliu de Guíxols. Een Nederlandse reisbegeleider neemt ons mee naar alle mooie plekjes in de omgeving.

Het inhoudelijke programma (workshops, coaching, intervisie) wordt verzorgd door de begeleiders van ondernemersreizen.nl. Samen ga je in kleinere groepen aan de slag. Vanuit nlgroeit zal oprichter Kees de Jong meereizen en de masterclass Persoonlijk Leiderschap verzorgen.

Ontbijt, lunch, tapas, borrel en diner tijdens het verblijf worden verzorgd. Natuurlijk is er ook ruimte voor ontspanning in de vorm van excursies zoals een Girona foodtour, olijfgaardlunch, rondleiding door het 1200 jaar oude stadje Peratallada en een sportieve activiteit. Transfers en reisbegeleiding zijn inbegrepen.

Datum, locatie en prijs

Datum: donderdag 23 t/m zondag 26 maart 2023

Locatie: Barcelona/Girona, Spanje

Investering: EUR 3800,- ex btw.
Deze prijs is inclusief alle overnachtingen, eten/drinken, activiteiten en inhoudelijk programma (aftrekbaar als zakelijke studiekosten, excl. vliegticket ca. EUR 150).

Dit haal je uit de ondernemersreis

Om te groeien als ondernemer en blijvende verandering te realiseren moet je aandacht besteden aan leiderschapsontwikkeling. Een meerdaagse reis met gelijkgestemden is hiervoor een uitstekend middel. Je gaat samen met een selectief gezelschap ondernemers aan de slag met reflectie, inspiratie, ‘lessons learned’ delen en komt thuis met concrete doelen en een uitgewerkt groeiplan.

De combinatie van een sterk inhoudelijk programma, intervisie met gelijkgestemden en natuurlijk de prachtige omgeving dwingen je om helemaal los te komen van dagelijkse beslommeringen en afleidingen. De werkvormen zijn afgestemd op de omgeving waardoor we het inhoudelijke programma op natuurlijke manier combineren met fysieke inspanning en ontspanning.  Het uitgebreide programma ontvang je na aanmelding.

Lijkt jou dit interessant?

Laat dan hieronder je naam en e-mailadres achter en we nemen contact met je op.

Hou mij op de hoogte van deze ondernemersreis

Laat je gegevens achter en wij nemen persoonlijk contact met je op.

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.