Nlgroeit neemt je mee op reis!

Je kent nlgroeit als verbinder, die je op het juiste moment in jouw ondernemersreis koppelt aan een mentor, gelijkgestemde of inhoudelijk programma. Om zelf te groeien én je bedrijf te laten groeien. Afgelopen voorjaar hebben we een stap verder gezet. We zijn met ondernemers op reis gegaan naar Girona.

Dat beviel zo goed dat we besloten hebben de lat hoger te leggen. In april 2024 maken we een 5-daagse ondernemersreis naar Caribisch Nederland!

Het programma is inhoudelijk en inspirerend. Samen met een een groep Nederlandse ondernemers werk je aan jezelf en je bedrijf.

Het resultaat; een positieve vibe en een concreet plan om van 2024 een succes te maken!

De reis en het programma

Je gaat op reis met minimaal 10 tot maximaal 30 mede-ondernemers.

We verblijven 5 volle dagen bij Corendon Mangrove Beach Resort op Curaçao waar we worden ontvangen door de oprichter en eigenaar van Corendon en nlgroeit ambassadeur: Atilay Uslu.

Het inhoudelijke programma (workshops, coaching, intervisie) wordt verzorgd door de begeleiders van ondernemersreizen.nl.

Dit programma bestaat uit diverse werkvormen langs drie thema’s:

  • Ik als persoon – Hoe draagt je ondernemerschap bij aan de doelen in je leven? Wat drijft jou als mens en wat streef je na?
  • Ik als ondernemer – Wat is je natuurlijke manier van leidinggeven? Hoe krijg je jouw team mee op jouw ambities en ideeën? Pas jij nog bij je onderneming?
  • Mijn onderneming – In welke fase zit jouw onderneming? Welke uitdagingen ervaar je? Welke barrières ervaar je om je bedrijf naar een volgende fase te brengen?

Dit alles –  jouw persoonlijke ondernemersreis – komt samen in het ‘Journey of Enterprises Drieluik’. Dit vormt jouw persoonlijke ‘praatplaat’ waarin jouw verleden, heden en toekomst (zowel zakelijk als privé) worden vertaald. Vanuit nlgroeit zal oprichter Kees de Jong meereizen en de masterclass Persoonlijk Leiderschap verzorgen.

De reis is geheel verzorgd: vlucht, overnachtingen, maaltijden en transfers tijdens het verblijf, alles is tot in de puntjes geregeld. We combineren ‘business and pleasure’ in de vorm van excursies zoals een bezoek aan AFAS in Willemstad en een catamaran cruise. Ook maken we kennis met lokale ondernemers en projecten van Corendon Foundation en AFAS Foundation.

Datum, locatie en prijs

Datum: zondag 7 april t/m zaterdag 13 april 2024 (7 dagen / 5 nachten)

Locatie: Willemstad, Curaçao (Caribisch Nederland)

Investering:

  • nlgroeit leden: €3.950,- ex btw.
  • niet leden: €4.450,- ex btw.

Deze prijs is inclusief vliegticket, overnachtingen, eten/drinken, transfers, activiteiten en inhoudelijk programma (aftrekbaar als zakelijke studiekosten).

Dit haal je uit de ondernemersreis

Om te groeien als ondernemer en blijvende verandering te realiseren moet je aandacht besteden aan leiderschapsontwikkeling. Een meerdaagse reis met gelijkgestemden is hiervoor een uitstekend middel. Je gaat samen met een selectief gezelschap ondernemers aan de slag met reflectie, inspiratie, ‘lessons learned’ delen en komt thuis met concrete doelen en een uitgewerkt groeiplan.

De combinatie van een sterk inhoudelijk programma, intervisie met gelijkgestemden en natuurlijk de prachtige omgeving dwingen je om helemaal los te komen van dagelijkse beslommeringen en afleidingen. De werkvormen zijn afgestemd op de omgeving waardoor we het inhoudelijke programma op natuurlijke manier combineren met fysieke inspanning en ontspanning. Het programma van dag tot dag vind je hier

Lijkt jou dit interessant?

Laat dan hieronder je naam en e-mailadres achter en we nemen contact met je op.

Meer informatie of direct aanmelden? Laat hier je gegevens achter.

Laat je gegevens achter en wij nemen persoonlijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.