05

donderdag

september 2024

Geluk als driver van groei

Ontdek tijdens dit event de essentie van mensgericht leiderschap en het belang van geluk als drijvende kracht binnen organisaties. Leer hoe je door het bevorderen van betrokkenheid een positieve werkcultuur creëert en de prestaties van je team optimaliseert.

Waarom je naar dit event moet komen

Hoe kun je als leider zorgen voor goede resultaten én een gemotiveerd team? Vraag je je af hoe je de autonomie en betrokkenheid van je medewerkers kunt vergroten, terwijl je toch grip houdt op de resultaten?

Ontdek tijdens dit event de essentie van mensgericht leiderschap en het belang van geluk als drijvende kracht binnen organisaties. Leer hoe je hierdoor niet alleen een positieve werkcultuur creëert, maar ook de prestaties van je team naar nieuwe hoogten tilt. Ontdek praktische strategieën en concrete voorbeelden van ervaren ondernemers Bob Hutten en Sven Rickli, die laten zien hoe zij met deze aanpak succesvol zijn in hun organisaties.

We zijn uitgenodigd op locatie bij 360, een innovatieve locatie waar circulariteit centraal staat. Tijdens ons bezoek zullen we De Verspillingsfabriek verkennen, een initiatief van Hutten Catering waar soep wordt gemaakt van restproducten, en waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans krijgen om te werken.

Dit event is in samenwerking met ‘De weg van medemenselijk ondernemen’ (mede mogelijk door Goldschmeding Foundation) en Menselijke Revolutie. 

Wat je kunt verwachten:
 • Concrete strategieën om een positieve werkcultuur te bevorderen en de prestaties van je team te optimaliseren, met tastbare voorbeelden van succesvolle implementaties.
 • Bob Hutten legt zijn inspirerende benadering van verbindend leiderschap en het sturen op geluk uit, wat heeft gezorgd voor succes binnen zijn bedrijven.
 • Sven Rickli deelt zijn missie en visie waarbij hij zich richt op duurzaam leiderschap en de voordelen van mensgericht beleid voor organisaties en medewerkers.
 • Ontdek hoe duurzame inzetbaarheid in de praktijk kan leiden tot aanzienlijk minder ziekteverzuim en personeelsverloop.
 • Spar met gelijkgestemde ondernemers en leer van elkaars ervaringen door deel te nemen aan de interactieve rondetafelgesprekken.

Leer onze inspirerende sprekers kennen

Sven Rickli

Sven Rickli

Menselijke Revolutie

Maak kennis met Sven Rickli, een ondernemer en strategisch directeur bij Nolost, marktleider in mensgerichtheid en onderdeel van Prevermo.

Met bijna 20 jaar ervaring als organisatiepsycholoog en bedrijfskundige heeft Sven zijn sporen verdiend in het transformeren van organisaties naar mensgerichte culturen. Hij heeft een passie voor het plaatsen van de mens centraal binnen bedrijven, wat leidt tot duurzame resultaten en positieve maatschappelijke impact.

Als initiatiefnemer van de Menselijke Revolutie is Sven Rickli nauw betrokken bij het bevorderen van mensgericht beleid in organisaties en overheden.

Tijdens het event deelt Sven zijn inzichten en praktische strategieën over hoe je een mensgerichte cultuur kunt creëren en behouden. Hij belicht het belang van het verbinden van medewerkers aan de visie, missie en kernwaarden van een organisatie, en hoe dit leidt tot betrokkenheid, loyaliteit en succes op lange termijn.

Bob Hutten

Bob Hutten

Hutten Catering

Bob Hutten, een gepassioneerde ondernemer die zijn carrière begon bij het familiebedrijf Hutten in 1987. Sinds 1993 leidt hij Hutten als Algemeen Directeur, waarbij hij het bedrijf heeft laten groeien tot een toonaangevende nationale gastvrijheidsdienstverlener.

Bob omarmt mensgericht leiderschap en hecht veel waarde aan kwetsbaarheid en het streven naar geluk voor anderen. Betekenisvol ondernemen staat centraal, met een sterke focus op maatschappelijke verbetering. Zijn bedrijf participeert actief in diverse initiatieven.

Bob biedt werk aan meer dan 1600 mensen in diverse sectoren zoals partycatering, bedrijfscatering, hospitality services, food service en food care. Zijn visie op ondernemerschap benadrukt het belang van bijdragen aan de wensen en idealen van anderen, wat automatisch leidt tot een duurzaam verdienmodel.

Kom meer te weten over Bob en zijn inspirerende aanpak tijdens het event, waar hij zijn inzichten deelt over mensgericht leiderschap en betekenisvol ondernemen.

 Toegangskaarten zijn beschikbaar, koop ze nu!

LEDENTICKET

Gratis

 • Toegang tot het event
 • Deelname aan de rondetafelgesprekken
 • Lunch inbegrepen
 • Geniet van alle voordelen van lid zijn

NIET-LEDENTICKET

99,-

 • Toegang tot het event
 • Deelname aan de rondetafelgesprekken
 • Lunch inbegrepen
 • Week voor aanvang van het event voor €75,-

Veelgestelde vragen

Bij nlgroeit werken ondernemers samen aan één doel: ondernemers laten doorgroeien om zo de Nederlandse economie te versterken. We bieden een platform waar ondernemers elkaar helpen om hun volgende groeistap te zetten. Met praktische tips en concrete acties waarmee je als ondernemer morgen al aan de slag kunt.

Events van nlgroeit zijn exclusief toegankelijk voor founders en eigenaren van een MKB-bedrijf met een omzet van 1-100 miljoen euro (en minimaal 4 fte). Zo waarborgen we de kwaliteit van onze events en weten we zeker dat we waardevolle rondetafelgesprekken tot stand brengen.

Tijdens onze events ga je aan tafel met mede-ondernemers en bespreek je jouw uitdagingen. Dit noemen wij het rondetafelgesprek. Maar wat is een rondetafelgesprek eigenlijk en hoe verloopt zo’n sessie?

Het rondetafelgesprek. Wij stellen de rondetafels zorgvuldig samen. Neem plaats aan tafel met gelijkgestemde ondernemers die zich in dezelfde groeifase bevinden als jij. Dit biedt de mogelijkheid om jezelf te spiegelen aan elkaars uitdagingen, van elkaar te leren en elkaar te inspireren.

De inspirator. Naast jou aan tafel schuift een inspirator aan: een ondernemer die net dat stapje verder is in zijn of haar ondernemersreis. De inspirator deelt ervaringen, moedigt aan en biedt waardevol inzicht om jouw groei te stimuleren.

De moderator. Ook is er een ervaren moderator aanwezig om het gesprek in goede banen te leiden. De moderator zorgt ervoor dat iedereen aan het woord komt en dat elk inzicht wordt belicht. Zo haalt iedereen het maximale uit het rondetafelgesprek.

Nlgroeit-events zijn gratis voor onze leden. Niet leden betalen €75,- voor een ticket een week voor aanvang van het event. Daarna betaal je €99,-.

Ondernemers
over onze events

Imke Arts

Imke Arts

Imke Arts

Mint

“Nadat de sprekers inspirerende verhalen hebben gedeeld dan merk je bij de rondetafelgesprekken dat iedereen ook kwetsbaar durft te zijn. Ze delen over de missers die zijn gemaakt, maar ook de successen. Je merkt dat iedereen vanuit een intentie ervaringen deelt om een ander mee verder te helpen.”

Nils Clement

Nils-Clement-Euro-Caps

Nils Clement

Euro-Caps

“Ik denk dat iedere ondernemer zichzelf moet blijven uitdagen. Door een paar keer per jaar de tijd te nemen om voor jezelf even stil te staan bij waar je staat in je rol als leider, als oprichter of als ondernemer.”

Sven Teeuwen

Sven Teeuwen

We Build 4 You

“Het is erg interessant om te horen van mede-ondernemers met welke problemen ze zitten. Daar leer je gewoon van. Je bereid jezelf ook gelijk voor op de volgende fase. Want als je dat in het moment moet gaan doen ben je te laat. Dat heb ik zelf ook meegemaakt. Je kan beter wat vooruit werken en dan heb je alvast de mentoren en mede-ondernemers om je heen om alvast dat volgende groeistuk aan te kunnen.”

Willem-Jan Kuipers

thumbnail testimonial nlgroeit-events

Willem-Jan Kuipers

Seable&Co

“Eigenlijk alle nlgroeit-events zijn leuk om naar toe te gaan. Het is inspirerend, het geeft energie en het geeft weer nieuwe ideeën. Je komt met andere ondernemers tot de conclusie dat ongeacht welke industrie we zitten we allemaal dezelfde uitdagingen hebben.”

Jochum Jarigsma

Jochum Jarigsma

Vol-Gas Marketing

“Ik vond het zelf best ingewikkeld om tijd vrij te maken. Maar ik ben blij dat ik het gedaan heb omdat je echt gedwongen wordt om na te denken van ‘doe ik echt de juiste dingen?’”