25

woensdag

september 2024

NLChangemakers 2024

Ondernemers met een groeiambitie zijn vaak drukbezette mensen. Tijd vrijmaken voor je eigen ontwikkeling lijkt altijd een uitdaging. Maar, als je beseft dat jouw persoonlijke groei de drijvende kracht is achter het succes van zowel jou als ondernemer als jouw onderneming, wordt de keuze om tijd vrij te maken plotseling eenvoudiger.

Zet daarom het volgende nlgroeit jaarevent op 25 september alvast in je agenda. Door deze datum vast te leggen, maak je een bewuste keuze om deze dag aan jouw groei te wijden. Geen andere plannen, geen afleiding – alleen pure focus op wat jou en je onderneming naar nieuwe hoogten zal brengen.

Een korte terugblik op vorig jaar om je te laten zien dat je dit niet wilt missen

Met meer dan 30 sprekers en 600 ondernemers en een beoordeling van een 8,2, was de afgelopen editie een groot succes. Op dit moment werken wij er hard aan om de programmering voor 2024 sterker dan ooit te maken. Wat er exact op het programma staat, blijft nog even een verrassing.

Luister naar inspirerende succesverhalen en waardevolle lessen van visionaire ondernemers en experts, waardoor je wordt aangemoedigd om groots te denken en jezelf en je bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Ook zijn er boeiende breakouts en rondetafelsessies waar volop ruimte is om met andere ondernemers kennis en inzichten te delen en aan je eigen bedrijf te werken.

Er is voldoende ruimte om informeel te netwerken. 

Schrijf je alvast in!

Wil jij zeker weten dat je dit jaar de tijd neemt om te werken aan je eigen ontwikkeling?
Koop dan alvast een ticket voor 25 september.