15

dinsdag

oktober 2024

Op bedrijfsbezoek bij Newpeople

Laat je tijdens ons exclusieve bedrijfsbezoek aan Newpeople inspireren door CEO Dolf Kos, een gepassioneerde ondernemer die verschillende bedrijven heeft opgericht en zowel successen als een faillissement heeft doorgemaakt. Leer van zijn lessen in groei, schaalbaarheid en leiderschap in verschillende (groei)fases.

Laat je inspireren door het verhaal van Dolf Kos, CEO van Newpeople en neem deel aan rondetafelsessies waar gelijkgestemde ondernemers hun ervaringen delen.

Mis deze kans niet om waardevolle lessen te leren, inspiratie op te doen en samen met andere ondernemers de weg naar vernieuwend leiderschap te verkennen. Ontdek hoe jij als ondernemer in staat bent om een positieve verandering teweeg te brengen in jouw organisatie.

Op bezoek bij een bijzondere ondernemer en onderneming

Dolf Kos

Dolf Kos

CEO Newpeople

Dolf is CEO van Newpeople en neemt ons mee in zijn ondernemersreis en de lessen die hij heeft geleerd.

Tijdens het event introduceert hij zijn boek From Hero to Zero, waarin hij zijn ondernemersreis deelt, van de opkomst tot de ondergang van zijn vorige bedrijf.

Het boek werpt een realistische blik op de uitdagingen die ondernemers in verschillende groeifases tegenkomen. Door zijn persoonlijke verhaal biedt Dolf niet alleen geruststelling over de onvermijdelijke problemen, maar ook inspiratie om deze te overwinnen en als ondernemer te groeien.

Ook is Dolf mentor bij nlgroeit.

Newpeople

Newpeople

Newpeople is dé thought leader in digitaal leiderschap, gericht op het humaniseren van digitale transformatie en groei voor Europese leiders.

Haar missie is het inspireren van opdrachtgevers om anders te kijken, terwijl de visie op diversiteit in digitaal leiderschap de basis vormt voor benodigd leiderschap en teamontwerp.

Bij Newpeople gaat digitaal leiderschap hand in hand met een menselijke aanpak.

WAT JE KUNT VERWACHTEN

Tijdens ons bezoek aan Newpeople, in gesprek met Dolf Kos, staat een inspirerende middag vol ondernemerschap op het programma. Hier zijn enkele hoogtepunten die je kunt verwachten:

Diepgaand gesprek: Luister naar de ondernemersreis van Dolf Kos, ontdek de hoogte- en dieptepunten en krijg inzicht in zijn nieuwe boek From Hero to Zero, dat hij zal introduceren.

Achter de schermen bij Newpeople: Krijg een exclusieve kijk op hoe Newpeople digitale transformatie en groei in de praktijk brengt.

Interactieve ronde tafelsessies: Ga in gesprek met gelijkgestemde ondernemers, bespreek uitdagingen en laat je inspireren door Dolf Kos en een ervaren moderator.

Afsluitende netwerkborrel: Sluit de dag informeel af, netwerk met andere ondernemers en deel je ervaringen onder het genot van een borrel. Een perfecte gelegenheid om de inspiratie van de dag te bespreken.

VOOR WIE?

Dit event is voor ondernemers en professionals die zich bezighouden met groeistrategie, sales, marketing, buy & build, leiderschap en de schaalbaarheid van hun bedrijf.

Of je nu lessen zoekt in het opschalen van je onderneming of specifieke inzichten wilt opdoen in groei, dit programma biedt waardevolle kennis. We richten ons op jouw behoeften en uitdagingen in elke fase van jouw ondernemersreis, van strategische planning tot praktische lessen om te schalen. Meld je aan en ontdek hoe deze dag jouw groeipotentieel kan versterken.

Let op: dit evenement is een founders only event exclusief toegankelijk voor eigenaren van een MKB bedrijf met een omzet van tenminste €500k en minimaal 5fte.

VOORLOPIGE PROGRAMMA:

  • 14:00 uur – Ontvangst
  • 14:15 uur – In gesprek met Dolf Kos
  • 15:00 uur – Rondleiding en kort verhaal over Newpeople 
  • 15:30 uur – ronde tafelsessies 
  • 16:45 uur – afsluitende borrel en netwerken

Dit event is gratis toegankelijk voor leden van nlgroeit.

  • Ben je geen lid dan rekenen we € 99. Profiteer van early bird korting, je kunt je nu aanmelden voor € 75 (geldig tot en met een week voor aanvang van het event).
  • Natuurlijk kun je direct lid worden, dan vervallen de kosten voor dit event. Meer informatie over het lidmaatschap vind je hier.

Over nlgroeit

Bij nlgroeit werken we aan een doel: het groter maken van van ondernemers om zo samen de Nederlandse economie te versterken. Nlgroeit is een levendig netwerk en een platform voor en door ondernemers.

Ondernemers die elkaar belangeloos helpen bij het zetten van hun volgende groeistap dat is de kern van ons bestaan. De pay-it-foward gedachte staat aan de basis van alles dat we doen. Meer hierover lees je in ons manifest.

Nlgroeit is een stichting zonder winstoogmerk.