Luister vanaf nu de podcasts van nlgroeit!

Altijd al willen weten wat de geheimen zijn van de meest succesvolle ondernemers van Nederland? In de nieuwe podcast van nlgroeit schuiven verschillende topondernemers aan om te praten over hun succesformule. Een podcast over het ondernemerschap met alles wat daarbij komt kijken; Hoe hebben zij hun bedrijf succesvol laten groeien? En wat is hun succesformule?

Een aantal groeiambassadeurs van nlgroeit delen in deze podcast al hun geheimen over het ondernemerschap.  Eén dominante factor komt steeds naar voren, namelijk de ambitie van de ondernemer. In gesprekken die ondernemer Kees de Jong had met de groeiambassadeurs van nlgroeit, werd dit meerdere malen bevestigd.

‘De drive om iedere dag een beetje beter te worden, heeft ons altijd erg geholpen’

Deze uitspraak komt van Pieter Zwart, eindbaas van Coolblue. Hij verteld in de podcast alles over de unieke bedrijfscultuur van Coolblue en de rol die Zwart aanneemt binnen zijn bedrijf. Nieuwsgierig naar meer succesverhalen van o.a.  Pieter Zwart van Coolblue, Jitse Groen van Thuisbezorgd en Heleen van Oord van DQ&A? De podcast is nù te beluisteren op Spotify en Soundcloud.