06

woensdag

maart 2024

Expertsessie groeistrategie

Nlgroeit organiseert een expertsessie over groeistrategie in samenwerking met Ralph van Dam en Gerben Nijmeijer. Tijdens dit event gaan we in op de vraag hoe je ervoor zorgt dat je een winnende groeistrategie maakt. Het event vindt plaats op woensdag 6 maart 2024 in Arnhem. Een founders only event voor eigenaren van een MKB bedrijf met minimaal €500k omzet en 5fte. Leer van de experts, laat je inspireren en kom in contact met gelijkgestemde ondernemers.

Wat zijn de ingrediënten van een winnende groeistrategie?

Expertsessie over groeistrategie onder leiding van Ralph van Dam en Gerben Nijmeijer

Kom naar de Expertsessie Groeistrategie onder leiding van Ralph van Dam en Gerben Nijmeijer – een diepgaande verkenning van de sleutelelementen voor zakelijke groei. Speciaal ontworpen voor ondernemers met een passie voor groei en degenen die merken dat ze vastlopen in hun groeiproces. Ben jij klaar om je onderneming naar nieuwe hoogten te tillen?

Bij deze sessie draait alles om het aanreiken van de juiste tools en inzichten, zodat jij zelfstandig aan de slag kunt gaan met het vormgeven van een winnende groeistrategie. We begrijpen de uitdagingen waar ondernemers mee te maken hebben en hebben daarom een programma samengesteld dat niet alleen informatief, maar ook inspirerend en interactief is.

Bereid je voor op herkenbare ondernemersverhalen, interactie en een flinke dosis humor, want plezier is het geheime ingrediënt voor succes.

 • Ontdek het ‘waarom’ achter je drive en geef een boost aan je persoonlijke ambitie.
 • Zoek naar originaliteit in een wereld vol standaard met onze unieke formule.
 • Leer hoe je van plannen maken naar actie ondernemen gaat tijdens de strategie executie.
 • Geniet van inspirerende ondernemersverhalen, interactie en een dosis humor.

Laat je 6 maart inspireren door Ralph van Dam en Gerben Nijmeijer. Kom tot waardevolle inzichten die jou verder helpen en ga in gesprek met collega ondernemers die jouw uitdagingen (h)erkennen.

Ontdek meer over Ralph zijn ondernemersreis op Sprekersacademy en bestel zijn boek Langs de Afgrond.

Inspiratie nodig voor jouw groei en succes? Beluister dan de podcast van Gerben en bestel ook zijn boek NILS.

Experts

Ralph van Dam

Ralph van Dam

Eigenaar Journey of Enterprises, mentor bij nlgroeit

Op achttienjarige leeftijd startte Ralph van Dam zijn eerste internetbedrijf tijdens zijn studie Commerciële Economie. Gedreven door verandering en innovatie, richtte hij (mede) diverse internetstart-ups op en ontving prijzen zoals de Deloitte Fast50 Rising Star Award. Na een succesvolle carrière en het overwinnen van zakelijke tegenslagen, deelt Ralph zijn waardevolle lessen in zijn boek Langs de afgrond.

Ralph is initiatiefnemer van Groeiversneller, mentor bij nlgroeit, en eigenaar van Journey of Enterprises en Ondernemersreizen.nl.

Gerben Nijmeijer

Gerben Nijmeijer

Nils Strategie

Gerben Nijmeijer heeft zijn sporen verdiend als ondernemer door twee succesvolle bedrijven op te bouwen en te verkopen, waaronder het gerenommeerde Wazzup, een softwarebedrijf voor de makelaardij.

In 2018 besloot hij zijn ondernemerskennis te delen en werd een gewaardeerd adviseur voor ondernemers.

Naast zijn eigen ondernemerservaring heeft Gerben een waardevolle samenwerking met zijn compagnon, die als CEO in verschillende grote bedrijven heeft gewerkt en nu een adviesbureau leidt.

Samen hebben ze NILS ontwikkeld, een intrigerend boek over ondernemen en vooral over het creëren van een winnende groeistrategie.

 • 8:45-9:15

  Inloop en registratie.

 • 09:15-11:00

  Wat zijn de ingrediënten van een winnende groeistrategie? Masterclass door experts Ralph van Dam en Gerben Nijmeijer.

 • 11:00-11:15

  Korte pauze

 • 11:15-12:30

  In gesprek met gelijkgestemde ondernemers aan de rondetafels.

 • 12:30-13:30

  Recap en afsluiting met tot slot een lunch en kans om te netwerken.

Expertsessie & in gesprek met ondernemers

Leer van en laat je inspireren door groeiexperts Ralph van Dam en Gerben Nijmeijer. Ontmoet andere groeiondernemers en deel actief kennis en ervaringen tijdens deze expertsessie. Ga aan tafel met gelijkgestemde ondernemers in een vergelijkbare fase van hun ondernemersloopbaan en kom samen verder door uitdagingen te bespreken. Het gesprek wordt geleid door een moderator en inspirator zodat iedereen het maximale uit de rondetafelsessie haalt.

Het evenement zal plaatsvinden op woensdag 6 maart 2024 bij Journey Offices in Arnhem. Inloop start vanaf 8:45 en we starten stipt om 9:15 uur. De afsluiting is 13:30 uur.

We kijken er naar uit om jou daar te zien!

Dit event is gratis toegankelijk voor leden van nlgroeit.

Over nlgroeit

Bij nlgroeit werken we aan een doel: het groter maken van van ondernemers om zo samen de Nederlandse economie te versterken. Nlgroeit is een levendig netwerk en een platform voor en door ondernemers.

Ondernemers die elkaar belangeloos helpen bij het zetten van hun volgende groeistap dat is de kern van ons bestaan. De pay-it-foward gedachte staat aan de basis van alles dat we doen. Meer hierover lees je in ons manifest.

Nlgroeit is een stichting zonder winstoogmerk