Mijn specifieke persoonlijke skills liggen op het terrein van informatie technologie, analyse van grote hoeveelheden data, proces optimalisering, data-robotics en financiële processen. Ik heb een groot internationaal netwerk van bedrijven en investeerders wat ik kan inzetten voor groeibedrijven.

Bedrijfsactiviteiten

2000-2017:
Transparent is opgericht in 2000. Ik ben mede-oprichter en was CEO van 2000 tot 2017. Een echte fin-Tech, avant la lettre, waar financiële data van internationale klanten wordt geanalyseerd. Transparent is begonnen in 2000, op een zolderkamertje met 2 man en gegroeid tot een (kleine) wereldspeler met meer dan 100 medewerkers, kantoren in een aantal landen, die honderden miljarden aan inkoopdata verwerkt per jaar. Gedurende de groei heb ik heel veel meegemaakt zoals buitenlandse overnames, financiering vinden, aandeelhouders uitdagingen, teams bouwen, IT uitdagingen, proces-optimalisatie, internationale groei via green fielden, stip op de horizon en focus. Met Transparent hebben we twee overnames gedaan in de USA en daar heb ik veel van geleerd. Transparent is eind 2016 verkocht aan een groep investeerders uit UK en Zuid-Afrika.

2018-2020:
Associate-Partner bij Drake Star en Improved Corporate Finance, een internationaal opererende Corporate Finance group.

2019:
Co-Founder Round Table Insights; dit is een concept waarbij kennis wordt gedeeld onder de aanwezigen, nu sinds Corona online met bij het recentste evenement wel 20 sprekers.

2019:
Managing Partner en Founder Scale Up Cap BV; corporate finance met op dit moment 11 partners, waar we ondernemers, eigenaren en aandeelhouders helpen en begeleiden in de zoektocht naar de juiste financiering, door gebruik te maken van het wereldwijde netwerk van onze partners, toegang tot vele databases en data tools. Ook heb ik geïnvesteerd in een aantal veelbelovende scale up companies.

2022:
Rebranding: vanaf 13 April 2022 heeft Scale Up Cap een nieuwe naam en een gloednieuwe brand identity: Clear Corporate Finance!