Ik vind het leuk om onontgonnen terrein te exploreren en heb een adviesbureau, Considerati, opgezet. Mijn interesse en kwaliteiten liggen met name bij opzetten en aan de gang krijgen van nieuwe dingen. Ik kijk graag naar nieuwe verbindingen en leg graag nieuwe contacten. Via nlgroeit heb ik zelf ook leuke mentoren gehad waarvan ik veel heb geleerd en ik help graag ondernemers in de opstartfase met de lessen die ik heb geleerd tot nu toe.

Bedrijfsactiviteiten

Considerati is een adviesbureau dat zicht richt op de vraag hoe je technologie en innovatie op een goede manier kan inbedden in de samenleving. Wij hebben een juridisch team, dat met name veel vraagstukken rondom data en privacy doet, een public affairs team dat alle beleidsaspecten van digitalisering kijkt en stakeholder management verzorgt voor onder andere veel grote technologie bedrijven en een responsible tech team dat zowel overheden als bedrijven ondersteunt met vraagstukken rondom ethiek en de toepassing van technologie.

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Als ondernemer moet je doorlopend heel veel kleine en grotere beslissingen nemen. Tempo en gewoon doen, zijn hierbij net zo belangrijk als heel goed nadenken. Je komt altijd tijd tekort en zal nooit alles kunnen doen, dus is kijken waar je je energie en resources op gaat inzetten heel belangrijk. Veel is al uitgevonden en soms zijn er ook hele praktische en efficiente oplossingen voor dingen waar je tegen aan loopt. Zeker in het begin is een goede mix van visie en pragmatisme vaak nodig. Uiteindelijk komt heel veel aan op hoe je mensen meekrijgt, klanten, collega’s, stakeholders, dus cultuur, de sfeer en energie die je kan creeren is een belangrijk onderdeel van je succes.