Ik ben een gedreven ondernemer die altijd naar kansen zoekt met name om te groeien. Nadat ik bijna 20 jaar in diverse sales & marketing en daarna in general management functies actief ben geweest, ben ik samen met een technische compagnon het bedrijf Databasement gestart. Tegenwoordig onderdeel van het Zweeds beursgenoteerde Proat IT Group.
Zowel in mijn eigen bedrijf als in mijn functie bij Totale BV heb ik uitgebreide internationale ervaring opgedaan naast bovengenoemde expertises ben ik voor aandeelhouders nauw betrokken geweest bij het aantrekken van Venture Capital, voor een mogelijke beursgang. Dit was voor een pan European IT integrator. De activiteiten van dit bedrijf strekte zich uit over alle West Europese landen, met het hoofdkantoor in Engeland.

Met de ervaring die ik heb opgedaan, ben ik Databasement gestart, een bedrijf gespecialiseerd in data opslag op een zeer efficiënte manier, tegenwoordig heet dit een cloud propositie. Het bedrijf hebben we in 8 jaar uitgebouwd naar een organisatie met ruim 80 medewerkers, actief in de Benelux en Spanje. Alle facetten van het ondernemerschap hebben hier de revue gepasseerd: groei, groeikapitaal, Financiering, en, vormen van een management team, relatie beheer met klanten en leveranciers, etc.

Als slotstuk van deze journey hebben we het bedrijf verkocht wat een interessant en mooi proces is geweest.

Bedrijfsactiviteiten

Met mijn huidige bedrijf Bzb Europe houd ik me bezig met het ondersteunen van groei van ondernemers.

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Als ondernemer heb ik geleerd om altijd een volgende stap te zetten. Dus als het tegen zit nooit opgeven maar altijd nadenken waar liggen de kansen en hoe kan ik die bereiken. Zo mogelijk door een andere route te kiezen dan initieel was voorzien.