Meer dan twintig jaar geleden richtte ik Integron op, samen met Cees-Pieter den Hartog. Het bedrijf groeide uit tot een onderzoeks- en adviesbureau voor klant- en medewerkeronderzoek met tientallen medewerkers en een jaaromzet richting de vijf miljoen euro. Ik vind het leuk om vanuit een positieve, ondernemende energie te werken en zo het bedrijf én de medewerkers te laten groeien. Daarbij staan focus, structuur en richting voor mij centraal.

Sinds een tijdje ben ik nu sec eigenaar van Integron (ik laat het anderen besturen….veel ondernemers zouden dit willen, en ik weet hoe). Ik heb alles omgegooid om te doen wat ik echt ten diepste te doen heb (bewustzijn) en ben nu ook bezig met ‘goed doen’ (www.generous-minds.com) en heb een groot onderzoek onder groeiondernemers uitgevoerd waar ze mee kampen in hun levens- en creatiegeluk.

In vuur en vlam het beste uit je klant, je medewerker en je organisatie halen! Het kaarsje duurzaam en op eigen energie (zuurstof) laten branden zonder dat je eigen lontje korter wordt.

Iets over mezelf

Groeien, het beste uit mens en organisatie halen, vanuit een positieve ondernemende en lerende energie, waarbij focus, structuur en richting centraal staan.