Ik heb ruim 18 jaar ervaring als zelfstandig ondernemer, een periode waarin ik diverse bedrijven gestart en opgebouwd heb. Alle ondernemingen waren of zijn gebaseerd op een nuchtere “can do” mentaliteit met een hoog niveau van service, kwaliteitsmanagement, ontzorging en klanttevredenheid. Alle bedrijven opereren in de zakelijke dienstverlening.

Bedrijfsactiviteiten

Mijn bedrijven DVTadvies BV, Bureau Bouwkunde BV en Contraa BV opereren in het werkveld van de ingenieurs-, advies- en inspectiebureaus die zich richten op de zakelijke bedrijfshuisvesting. Met deze bedrijven bestrijken we bijna het hele palet van gevraagde dienstverlening in dit werkveld.

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Heel veel. Mijn bedrijven hebben zich de afgelopen 18 jaar ontwikkeld maar ik zelf ook. Met de “missers” alleen al kan ik een boek schrijven, maar onder aan de streep ben ik er als ondernemer sterker van geworden en heb ik een aantal goed draaiende bedrijven die nog steeds groeien en ontwikkelen. De meest belangrijke les is toch wel dat je nooit klaar bent, maar dat je toch moet leren af en toe wat afstand te nemen.