Na mijn opleidingen in Nederland en de Verenigde Staten werkte ik veertien jaar bij McDonald’s NL, waarvan zeven jaar als algemeen directeur. Ook heb ik als partner en ondernemer diverse bedrijven in Nederland, Spanje en de VS opgericht.

In 2014 ben ik gestart met McSense Business Accelerators, dat organisaties adviseert op het gebied van groeiversnelling en prestatieoptimalisatie. Ik geloof in de kracht van betrokken medewerkers die permanent gefocust zijn op de markt, de klant en groei. Daarnaast ben ik actief als keynote speaker, publicist en auteur op het gebied van exponentiële groeiversnelling, omzetverdubbeling en duurzame groeikracht.

Bedrijfsactiviteiten

Advisering en begeleiding van MT’s en DGA’s op het gebied van Groeiversnelling, geven van Groeikracht Sessies en Keynotes (“Het Geheim van Groeikracht”).

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Heel veel – zie mijn boek “Het Geheim van Groeikracht”. Eén van de belangrijkste lessen: de wereld verandert voortdurend, dus zorg dat je maximaal scherp en wendbaar blijft zodat je tijdig kunt schakelen.