In 1979 startte ik met jeugdvriend Ton Winkelman het adviesbureau voor marketing en public relations: Winkelman en Van Hessen B.V. Al meer dan 30 jaar zijn wij een toonaangevend communicatieadviesbureau gevestigd in Den Haag. In 2007 zijn wij verkozen tot beste werkgever van Europa in de communicatiebranche, in 2011 wonnen we de ‘Gouden Giraffe’ en in 2015 is Winkelman en Van Hessen uitgeroepen tot ‘Onderneming van het Jaar’. Winkelman en Van Hessen blijft innoveren en voegt daad bij het woord. Met trots kan ik zeggen dat we één van de marktleiders in Nederland zijn op het gebied van marketing en communicatie.

In 2008 heb ik de ‘Big Improvement Day’ gestart vanuit de behoefte om positieve ontwikkelingen in Nederland onder de aandacht te brengen en te versterken. Al tien jaar lang komen de top van de Nederlandse overheid en het bedrijfsleven op de derde dinsdag van januari samen om ‘Nederland B.V.’ een boost te geven.

Iets over mezelf

Ondernemen voelt voor mij als een ontdekkingsreis en die ervaring wil ik graag delen. Ik heb een passie voor leren en ik ben graag betrokken bij het leerproces van anderen. Graag draag ik net dat extra steentje bij om te inspireren en aan te zetten tot actie. Ik omschrijf mijzelf als communicatief ondernemer, ondernemingsstimulator en creatief chirurg. Ik ben actief betrokken bij het opzetten van nieuwe bedrijven, stimuleer nieuwe beleidsvelden van overheid, bedrijfsleven en media. Mijn kracht  ligt in de combinatie van communicatieve expertise, creativiteit en enthousiasmering.