Ik ben mede-oprichter en CEO van Megawatt Group. Als ondernemer ben ik super gefocust op het bouwen van een stabiel, snelgroeiend, financieel gezond en succesvol bedrijf. Ik loop voorop en bepaal de strategie en koers en stuur dit dagelijks aan. Ik geef veel energie en wil dat ook terugkrijgen van mijn team en ben daardoor veeleisend, omdat ik weet dat we dan het maximale resultaat neerzetten. Commercieel, resultaatgericht, klant centraal, strakke processen, toegankelijk, persoonlijk en ambitieus zijn zomaar een aantal woorden die mij als ondernemer omschrijven.

Bedrijfsactiviteiten

Megawatt is een Creatief Powerhouse met een aantal gespecialiseerde agencies op het gebied van reclame, marketing en communicatie. Te weten: Branding agency, Creative agency, Content agency, Digital agency, Experiential agency.

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Dat zware keuzes de business ten goede komen en dat makkelijke keuzes de business vertragen. Kortom, ga geen enkel obstakel uit de weg, maar voer door waar je het beste gevoel bij hebt. Zorg er daarnaast voor dat je kwaliteit in je organisatie binnenhaalt. Snelle groei kan alleen met de beste mensen, trage groei is eenvoudig en levert geen voldoening als ondernemer.