Algemeen Directeur met een sterk commercieel profiel. Ik hecht belang aan het coachen van het individu met inachtneming van de strategie/koers van de onderneming.

Roerige tijden dagen me uit in mijn creativiteit en volhardendheid. In alles wat ik doe, streef ik naar het succes dat ik in samenwerking met de mensen kan bereiken. In tijden van chaos, hectiek en waar er veel informatie op me afkomt, weet ik het steeds terug te brengen naar de kern en blijf ik gefocust op de toekomst. Mijn stijl van leidinggeven kun je het best omschrijven als: ‘managing by walking around’, hands-on, open en altijd via de lijn. Ik geniet van het internationaal zakendoen, diversiteit van mensen en culturen. In acht jaar tijd heb ik de organisatie (Private Equity owned) gemanaged, waaronder het doorvoeren van twee turnarounds en de organisatie begeleiden naar een succesvolle verkoop eind 2016. Momenteel ben ik onverminderd actief als Algemeen Directeur onder een nieuwe vlag.

Bedrijfsactiviteiten

Tot voor kort was ik werkzaam bij de API Group (API Netherlands). Deze organisatie houdt zich bezig met het veredelen van basismateriaal (papier, karton en film) voor de luxe verpakkings- en labelindustrie. Onze producten worden geleverd aan drukkerijen of converters die het product optimaliseren voor producten in cosmetica, persoonlijke verzorging, dranken, tabak, entertainment en luxegoederen (duty free) in het algemeen.