Als spil in een organisatie zorg ik er het liefste voor dat alles achter de schermen vlekkeloos verloopt, maar ook sta ik graag op het podium. De omgeving waarin ik werk is voor mij van groot belang. In een overzichtelijke organisatie met korte lijnen en gemotiveerde collega’s kom ik het best tot mijn recht. Ik kan het proces overzien, de juiste mensen met elkaar verbinden, maar vergeet daarbij de details niet. Door mijn inlevingsvermogen weet ik vaak wat er in bepaalde situaties nodig is en waar mensen behoefte aan hebben.

Bedrijfsactiviteiten

Webton is een full-service marketingbureau gespecialiseerd in het bieden van een integrale aanpak. Dat wil zeggen dat wij samen met jou als opdrachtgever een strategie uitzetten voor korte en lange termijn om zo jouw ambities waar te maken. Vervolgens bepalen we hoe hier invulling aan wordt gegeven en welke online marketing producten we hiervoor inzetten. Webton werkt onder andere voor; Drukwerkdeal, Royal Canin, HST Groep, Rabobank, Schuitemaker en De Bloemenbeek.

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Ik ben een opvallende verschijning. Niet alleen mijn lengte, maar ook mijn enthousiasme en vrolijkheid vullen vrij snel de ruimte. Ik ben een entertainer, verras mensen graag en tegelijkertijd word ik erg blij wanneer ik anderen kan helpen. Ik heb geleerd dat vooral andere mensen helpen een belangrijke drijfveer van mij als ondernemer is. Dat kan commercieel, maar ook mensen op persoonlijk vlak (als mentor) verder helpen vind ik zeer eervol.