Praktisch, gedreven en internationaal georiënteerd. Dat ben ik! Meer een ondernemer die kansen zoekt en benut dan een manager. Consistentie en de gunfactor zijn in mijn ogen de succesfactoren voor sales.

Bedrijfsactiviteiten

Ik besteed een groot gedeelte van mijn tijd aan klanten. Wel heb ik in de loop der jaren door voortschrijdend inzicht het accent verlegd van direct sales naar bouwen aan een ‘dream team’. Er komt een moment dat je als DGA van een groeiende onderneming je moet gaan bezighouden met het op een visionaire wijze uitbouwen van je onderneming. Dan moet je tijdig zorgen dat je talent binnenhaalt en borgt in je organisatie. Ik heb middels scouting en het blijven volgen van studenten die hier stage hebben gelopen of een afstudeeropdracht hebben gedaan een paar goede mensen aangenomen. Dat goede personeel moet je behouden maar ook tijdig afscheid nemen van personeel dat niet past.

Mijn succesformule

Dichtbij de klanten staan en luisteren; de klant betaalt jouw facturen aan het eind van de maand.

 “I am a great believer in luck, and I find the harder I work the more I have of it.”

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

Door voortschrijdend inzicht in de loop der jaren is het accent veranderd van direct sales naar bouwen aan een dream team. Blijven volgen, proberen aan boord te halen en te behouden van goed personeel en tijdig afscheid nemen van slecht personeel. Groot gedeelte van management bestaat uit het tijd besteden aan klanten.

Waar sta ik over 2 jaar

Dan hebben we een organisatie in de USA opgebouwd en de omzet van de eigen organisatie verdubbeld.

Mijn bedrijf: Alltape Supplies

Mijn LinkedIn