Bij Booz Allen Hamilton was ik werkzaam tussen 1984 en 2008 als respectievelijk consultant, Vice President en Senior Vice President. Na de splitsing van Booz Allen Hamilton in Booz Allen (VS) en Booz & Company (internationaal) werkte ik nog circa vijf jaar voor het laatstgenoemde bedrijf als Vice President en vervolgens zo’n 1,5 jaar voor Strategy&.

In mijn laatste rol bij het advieskantoor gaf ik leiding aan de Europese tak van het consultancybureau. Na afronding van de integratie tussen PwC en het voormalige Booz & Company ben ik uit de maatschap getreden.

In die ruim 30 jaar heb ik aan tal van opdrachten gewerkt in heel Europa, de Verenigde Staten en Azië voor toonaangevende internationale bedrijven maar ook voor een aantal regionale leiders. Ik heb veel ervaring in de levensmiddelensector, consumer goods, financiële diensten, health technologie en duurzaamheid. Ik zet me in voor meerdere profit en non-profit organisaties, als commissaris voor o.a. Ajax, lid van de Raad van Advies van Ziggo, de Stadsschouwburg, Kysos (e-health) en een aantal foodbedrijven. Daarnaast ben ik als adviseur betrokken bij investeringsfonds PONOOC. Ik ondersteun graag groeibedrijven bij strategie, internationalisering en duurzaamheid.

Peter Mensing wil zich, vanuit zijn rol als aanjager van NL2025, graag op persoonlijke titel inzetten als mentor.