Een hardwerkende, bourgondische en Brabantse ondernemer, die op een slaapkamer is begonnen en diverse stadia van een groeiende onderneming tot de huidige 70 medewerkers heeft meegemaakt. Inmiddels iets meer op afstand gekomen en mist soms de hands-on mentaliteit van de werkvloer. Daarnaast altijd bereieid geweest en nog, om andere ondernemers te laten leren van mijn fouten.

Bedrijfsactiviteiten

Momenteel bestaat onze Groep uit 3 merken (ook wel een merkenhuis genoemd). Dat zijn MILON, Milab en De Roever. MILON is een bedrijf dat veldwerkers monsters laat nemen van grond, grondwater, afvalwater, puin etc. Deze worden in het eigen lab (Milab) of een extern laboratorium geanalyseerd. Aan de hand van de uitslagen maken we een rapportage wat de mogelijkheden zijn. Zoals gezegd worden bij Milab, met name puin en andere circulaire materialen, onderzocht. Dit zijn vaak fysische analyses die iets zeggen over de gesteldheid van de materialen. Milab is een geaccrediteerd laboratorium. Bij De Roever werkt men aan de aanvragen voor Omgevingsvergunningen, voert lucht-, geluid-, geur- en stikstofonderzoeken en -berekeningen uit. Daarnaast helpen we de overheid bij het verlenen van vergunningen en verzorgen we milieucontroles.

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Vallen en opstaan. Luisteren, nadenken en handelen. Het is van begin tot nu is een reis geweest die zeker niet altijd over geplaveide padden is gegaan, maar uiteindelijk wel heel veel mooie dingen heeft opgeleverd.