Ik heb 25 jaar ervaring opgedaan bij nationale en internationale organisaties zoals Coca-Cola, Steelcase, CSU en Drees & Sommer. In diverse rollen gewerkt zoals mede-eigenaar, associate partner, commercial en managing director. Veel geleerd, ja ook met vallen en opstaan 🙂 In B2B markt met opschalen van business, integreren van nieuwe bedrijven/sectoren na M&A proces, executie van groeistrategie. Nu help ik als ondernemer, impact ondernemers met het oplossen van groeiobstakels door het structureren van het operationele en Business Development proces waarmee ze de exponentiële groei kunnen waarmaken en waarmee ze hun brand impactvoller kunnen maken voor medewerkers, klanten, investeerders en de maatschappij. En dat doe ik omdat ik geloof dat groei goed en nodig is, maar wel op een duurzame manier. Profit en purpose in balans, de nieuwe norm voor ondernemen.

Bedrijfsactiviteiten

Groeiversnelling is mijn core business en dat realiseer ik door:
  • Uitvoeren van een organisatie scan.
  • Opzetten en implementeren van een groeiplan.
  • Uitvoering en begeleiding.
  • Commercieel Raad van Advies.

Momenteel ben ik actief als COO bij vastgoedontwikkelaar en bouwer Roozen van Hoppe.

Als COO ben ik eindverantwoordelijk voor de resultaten van de operationele organisatie over de bedrijven heen. Ik werk samen met de bedrijfsdirecteuren aan verbeteringen in efficiency en effectiviteit en onderzoekt waar synergievoordelen behaald kunnen worden. Vanuit mijn rol ben ik vanuit het directieteam de leider/facilitator van organisatiesucces; goede bedrijfsresultaten, opleveringen binnen afgesproken termijnen, tevreden opdrachtgevers en samenwerkingspartners en trotse, enthousiaste collega’s. Daarmee ben ik met het team eindverantwoordelijk voor de efficiëntie van de dagelijkse operatie en de optimalisatie en regie van alle eigen werkprocessen en die van de samenwerkingspartners. Ik monitor en evalueer de resultaten van de groep en stuurt en coacht het management van de verschillende bedrijfsonderdelen.

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Je weet niet wat je niet weet. Je potentie ligt namelijk buiten je bereik. Denk in termen wat je wil en niet wat je kan.