Doordat mijn vader in 2004 overleed besloten wij dat ik namens de familie me met KGU ‘bezig zou gaan houden’. Zo begon ik aan mijn ondernemers avontuur in januari 2004. Als 27 jarige ben ik, niet gehinderd door enige kennis van de arbeidsbemiddelingsbranche, gestart bij KGU Uitzendburo’s, nu KGU Recruitment genaamd. KGU is in 1969 opgericht en is sinds 2019 succesvol verkocht.

Na een reis van 4 maanden met mijn gezin door Australië in 2019/2020 heb ik interim werk gedaan via mijn label www.debetoolingcompany. Ik ben als trainer aan de slag gegaan bij www.scaleupcompany.com en sinds medio 2021 ben ik gestart met TwoBirds Company.

Bedrijfsactiviteiten

Met TwoBirds geloven wij in een nieuw soort ondernemerschap. Waarin het niet meer zo is dat een visionaire ondernemer allesbepalend of alleskunnend is. We geven thought leadership en consultancy vorm voor het ‘koningskoppel’ De Visionair & De Integrator.

Te vaak zien we ondernemers struikelen over hun eigen ambities. Te vaak zien we professionals in organisaties tegen dezelfde muur aanlopen. Maar dan aan de andere kant daarvan. Onze oplossing stelt ondernemers in staat om weer te ondernemen. Daarnaast komt het bedrijf weer in beweging. Win-win dus. Of beter gezegd: killing two birds with one stone.

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Een vliegende vogel vangt altijd wat. Het moet eerst schuren voordat iets gaat glanzen. Dat het delen van ervaringen met anderen zoveel beter en fijner werkt dan alleen het wiel willen of moeten uitvinden.