Ik werk met veel energie aan een toekomst met meer diversiteit en persoonlijkheid in de ICT –sector. Ik blijf als ondernemer betrokken bij mijn team, mijn klanten en de trainees. We blijven sparren en houden sessies. Ik wil weten wat iedereen boeit en bindt, zo kom ik steeds weer op nieuwe ideeën. Ik vind dat heerlijk om te doen. Mijn werk is daardoor een natuurlijk onderdeel van mijn leven.

Bedrijfsactiviteiten

Detachering van young professionals in de ICT, waarbij wij vrouwen stimuleren via het QISS traineeship een carriere aan te gaan in de ICT.

We hebben één belangrijke drijfveer die ons onderscheidt van alle andere IT-bureaus: diversiteit. QISS IT gaat voor vrouwen in IT. Iedereen weet het: ‘It is a man’s world’. Maar diversiteit is onze pijler. Wat een saai en zinloos leven zou het zijn als iedereen hetzelfde was. Diversiteit maakt het vak krachtiger en het maakt ons speciaal.

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Ik ben energiek, eigenwijs en heel ambitieus. Ik weet ook heel snel wat ik wil en hoe. Dit kan alleen door te luisteren naar je stakeholders. Voor mij was het heel belangrijk continu mijn business te toetsen aan mijn opdrachtgevers en hierdoor continu te evalueren met het interne team. Ook omdat ik continu kansen zie, is het belangrijk een bedrijf neer te zetten die omgaat met veranderingen en dat je zorg draagt voor een goed intern communicatiemiddel.