Vertrouwde adviseur/coach voor MKB bedrijven in de technische en technologische maakindustrie. Langdurige ervaring als strategisch bedrijfsadviseur én als ‘hands-on’ CEO/MD bij industriële ondernemingen. Expertise in uitdagende fasen en/of bij forse koerswijzigingen in de bedrijfsontwikkeling: strategische herpositionering, internationalisatie, doorgroei, turnaround, herstructurering, maar ook opvolging of -overdracht in familiebedrijven. Passie voor mensen. Brede internationale ervaring.

Bedrijfsactiviteiten

TSM Partners staat voor ondernemend management in middelgrote en kleinere ondernemingen. Onze partners zetten hun energie en uitgebreide kennis, ervaring en netwerken in voor MKB bedrijven die voor een nieuwe, uitdagende fase of ingrijpende koerswijziging in hun ontwikkeling staan. Altijd vanuit een actieve, eindverantwoordelijke rol in het management van de onderneming. 

Wij bieden ‘hands-on’ management en richten ons per definitie op lange termijn waarde creatie. Wij geloven in wat wij doen, daarom delen wij waar mogelijk mee in het bedrijfsrisico. Via een directe financiële participatie.

Echt ondernemend management dus!