Praktisch, learning by doing, proberen boven theoretiseren, denken in eigen kracht en niet bezig zijn met wat anderen doen, vertrouwen in medewerkers en hun beter maken, iedere dag een stapje maken, veel internationale ervaring in B2B.

Mijn achtergrond:
Co-founder van Leasemaatschappij Arma. Dit bedrijf is later overgenomen de Arval Group waar ik Director of Europe & Mediterranean Area was tot 2020. Arval is een specialist in autoleasing en het aanbieden van nieuwe mobiliteitsoplossingen. In 2020 is Arval voor de 14e keer uitgeroepen tot beste leasemaatschappij van Nederland.

Bij MyLaps Event Timing was ik zakelijk leider naast twee gedreven techneuten. Dat heb ik naast Arma/Arval 20 jaar gedaan (1990-2010). Ik heb het bedrijf laten groeien van 10 naar 100 man, vestigingen geopend in de US, HongKong, Sydney, Tokio. Neergezet als leading sporttimer in gemotoriseerde en massa sporten. MyLaps Event Timing doet de tijdwaarneming voor meer dan 400 sportevenementen per jaar, van hardlopen en fietsen tot triatlon, schaatsen en meer.

Op dit moment ben ik voorzitter van CIC Rotterdam, een internationale vestiging van het Cambridge Innovation Center. CIC Rotterdam bouwt verder aan de reeds bestaande community van entrepreneurs, investeerders en gevestigde bedrijven.

Bedrijfsactiviteiten

Autoleasing, tijdwaarneming, housing start ups.

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Een ondernemer draagt een grote last, wat bijna niet te delen is. Maar voor alles is een oplossing. Altijd realistisch blijven EN positief. Je medewerkers moeten zien dat jij erin gelooft, en dan doen zij het ook. Voorbeeld doet volgen.