Vanaf mijn 32e ben ik ondernemer. Eerst als franchisenemer en aandeelhouder van een groot landelijk trainingsbureau, daarna als mede-oprichter en partner van een eigen trainingsbureau. Beide bureaus waren vooral gericht op de ontwikkeling van commercie en het management. In 2017 heb ik het over een andere boeg gegooid en heb ik een interim managementbureau opgericht met CFO’s en CEO’s die bedrijven helpen met het verbeteren van de financiële gezondheid en toekomstbestendigheid (CFO en CEO Capabel).

Bedrijfsactiviteiten

CFO en CEO Capabel helpen bedrijven en organisaties met het verbeteren van de financiële gezondheid en toekomstbestendigheid door de inzet van ervaren en gedreven senior CFO’s en CEO’s, zowel op parttime als op fulltime basis. Daarnaast helpen we vanuit CEO Capabel bedrijven met het oprichten en bemensen van een Raad van Advies.

Wat heb ik geleerd als ondernemer

In de loop der jaren heb ik vooral geleerd om doelgericht te handelen, heldere keuzes te maken, focus te houden, te netwerken, een team te bouwen, mensen er bij te betrekken en te delegeren.