Ik was 22 toen ik solliciteerde naar een functie als plaatsvervangend directeur. De eigenaar van het assurantiekantoor zag een bepaalde potentie in mij en nam mij in dienst. Sindsdien heb ik altijd een management functie bekleed en gewerkt als zelfstandig ondernemer.

Inmiddels ben ik 30 jaar verder, van succesvol, naar tot de afgrond naar weer succesvol. Op dit moment heb ik een internationaal bedrijf met vestigingen in Nederland, Duitsland en Marokko. Het doel van de aankomende 5 jaar is vertienvoudigen.

Bedrijfsactiviteiten

Creëer een wereld waar klantcontact optimaal is. Altijd, overal en via elk kanaal. Steam-connect heeft zich ontwikkeld tot een multichannel softwareplatform waarin inkomende en uitgaande telefonie, chat-, e-mail-, Whatsapp- en Social Media berichten geblend kunnen worden afgewikkeld. Steam-connect is een SaaS (Software as a Service) en is volledig in eigen beheer ontwikkeld. Elk bedrijf heeft te maken met klantcontact en met Steam-connect hebben zij de mogelijkheid om dit volledig zelf te managen of uit handen te geven aan een facilitair contactcenter.

Naast Steam-connect hebben wij ook een UCaaS (Unified Communications as a Service) dienstverlening welke wordt geleverd aan eindgebruikers via ons distributeur en partnerkanaal.

Onze UCaaS-oplossing Syrinx en bijbehorende partnerportal zijn volledig in eigen beheer ontwikkeld.

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Het belangrijkste wat ik heb geleerd is het houden van focus. Doe alleen waar jij goed in bent en zorg dat je mensen om je heen hebt die goed zijn in de andere zaken. Blijf het vertrouwen hebben in de mens, want om succesvol te zijn en te blijven heb je de mensen om je heen nodig. Zonder goede mensen om hen heen hadden alle succesvolle mensen niet het succes behaald.