Na mijn studie bedrijfseconomie aan de Bosphorus Universiteit heb ik verschillende banen met een grote diversiteit gehad. Ooit begonnen als Consultant/Accountant bij Arthur Andersen en daarna was ik onder meer DGA/CEO van een betonboorbedrijf en een regionaal transportbedrijf. Daarna ’terug’ naar corporate wereld als CFO bij Brunel International. Mijn huidige activiteiten zijn divers: Bij NGL International ben ik Managing Partner van onze Executive Coaching, Search en Leadership Development activiteiten. Ook ben ik commissaris (Voorzitter) bij Dolmans Groep, De Balie en ben investeerder/Business Coach bij High Quality. Als persoon ben ik zeer betrokken, extreem nieuwsgierig, vrij direct (soms confronterend) maar altijd ten dienste van een doel/purpose. Strategisch, sterk analytisch en zeer doelgericht. Zo coach ik ook. De term “ruthless compassion” past bij mij.

Bedrijfsactiviteiten

Leadership effectiveness, Team effectiveness, Executive Coaching, Executive Search
Naast mijn activiteiten als expert executive search en leadership development ben ik commissaris bij Dolmans Groep. Ook coach ik een aantal ondernemers en investeer ik in verschillende bedrijven.

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Koester geen wishful thinking, niet over de markt maar vooral niet over mensen. Denk aan je impact. Bereid je je goed voor. Wees duidelijk over wat je (echt) wilt en geef niet op.

Bercan Günel wil zich, vanuit haar rol als aanjager van NL2025, graag op persoonlijke titel inzetten als mentor.

Ik ben het meest effectief bij bedrijven met een omzet van 50 miljoen. Minimaal is 10 miljoen.