Toen ik 20 was, ben ik een online marketing bedrijf begonnen die bedrijven helpt te groeien via SEO, conversie optimalisatie en YouTube. 12 jaar later (in 2021) is dit overgenomen door Leads.io en ben ik daar aandeelhouder en Search Director geworden. Ik richt me nu op de internationale uitbreiding van de Leads.io merken via SEO, conversie optimalisatie, YouTube en Tiktok organic.

Bedrijfsactiviteiten

Leads.io genereert leads voor bedrijven in Noord-Amerika en Europa via alle digitale kanalen. Zowel op exclusieve basis (1 lead voor 1 bedrijf) als via een marketplace model (1 lead naar meerdere bedrijven).

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Ieder bedrijf dat langdurig wil groeien, heeft een vliegwiel nodig. Het is aan jou als ondernemer om het vliegwiel van jouw organisatie te creëren, te verbeteren en zo hard mogelijk te laten draaien. Daarbij moet je begrijpen dat de mensen die je nu helpen om verder te komen, misschien niet de mensen zijn die je helpen om naar het volgende niveau te komen. Als ondernemer de taak om dit in te zien en hier tijdig op in te spelen.