Ik ben een ‘University of Life’ type ondernemer die de mouwen opstroopt, aan de slag gaat en werkt met een team van mensen op basis van vertrouwen, wederzijds respect en heel veel passie. Het is echter cruciaal dat je je weet te omringen met mensen die beter zijn dan dat je zelf bent.

Bedrijfsactiviteiten

VANAD Group is een snelgroeiend, internationaal bedrijf dat innovatieve bedrijfsoplossingen levert op het gebied van informatie en communicatie technologie.

Binnen onze organisatie werken verschillende bedrijven nauw samen aan één opdracht: waarde toevoegen en concurrentievoordeel op het gebied van klantervaring, zodat onze klanten zich kunnen onderscheiden in hun markten. Voor dat doel ontwikkelen en gebruiken we creatieve en innovatieve technologie. In een wereld die steeds digitaler wordt, hebben we altijd oog voor de mensen die er wonen en werken. We zijn ervan overtuigd dat alleen echt menselijk contact het verschil zal maken.

Wat heb ik als ondernemer geleerd

Het risico is de winst van de ondernemer. Ondernemers nemen geen genoegen met ‘het gaat niet of het lukt niet’, die denken alleen maar hoe ze het wel voor elkaar kunnen krijgen.