Samenwerken aan de groei van ondernemers in Nederland

Hoe kijk jij naar Vodafone Business?
Als startpunt in de samenwerking zijn we benieuwd naar jouw beeld bij Vodafone Business. Je helpt ons enorm door 2 korte vragen te beantwoorden. Klik hier voor de vragen. Alvast bedankt!

In een tijd waarin technologie steeds belangrijker wordt voor bedrijven, bundelen we de krachten met Vodafone Business om ondernemers in Nederland te ondersteunen bij hun groei en ontwikkeling. Door deze samenwerking willen we een krachtig ecosysteem creëren waarin ondernemers optimaal kunnen groeien.

Kees de Jong interviewde Martijn van Lieshout, marketingdirecteur bij Vodafone Ziggo, om meer inzicht te geven in deze samenwerking en wat deze voor ondernemers zal betekenen.

Gedeelde visie op groei en innovatie

Martijn legt uit waarom Vodafone Business een natuurlijke partner vond in nlgroeit: “Bij Vodafone Business streven we ernaar om bedrijven te helpen groeien en innoveren met behulp van onze technologieën. We zagen in nlgroeit een perfecte partner omdat jullie een vergelijkbare missie hebben: het ondersteunen van ondernemers in hun groei.”

Kees benadrukt dat deze samenwerking aansluit bij de doelstellingen van nlgroeit. “Bij nlgroeit willen we ondernemers inspireren, activeren en faciliteren om hun potentieel te ontwikkelen en te groeien. De technologische oplossingen van Vodafone Business kunnen daarin een cruciale rol spelen.”

Initiatieven voor ondernemers

Er worden verschillende initiatieven gelanceerd die zich richten op praktische ondersteuning en inspiratie voor jou als ondernemer. Samen zullen wij waardevolle content creëren en events organiseren, ontworpen om je te laten zien hoe je technologie effectief kunt inzetten om jouw bedrijf naar een hoger niveau te brengen.

Martijn legt uit: “Wij bieden een breed scala aan technologieën die ondernemers helpen efficiënter te werken en hun bedrijf te laten groeien, van mobiele en vaste telefonie tot cloud-oplossingen en IoT-technologieën. Met deze oplossingen helpen we ondernemers om beter verbonden te zijn, productiever te werken en daardoor nieuwe groeimogelijkheden te ontdekken.”

Een concreet voorbeeld van hoe deze technologieën impact kunnen hebben, is te zien bij Kavel10. Dit bedrijf, gespecialiseerd in het vastleggen van 2D- en 3D-beelden en landmeetkundige data, heeft met behulp van de snelle zakelijke internetverbinding van Vodafone Business hun datatransmissie aanzienlijk versneld. Hierdoor kunnen zij hun klanten sneller en efficiënter bedienen, wat hen een groot concurrentievoordeel oplevert.

Een sterk ecosysteem van partners

Martijn benadrukt ook het belang van samenwerking binnen een breder ecosysteem. “We zien het belang van een ecosysteem waarin we samenwerken met diverse partners om zo de beste oplossingen te bieden aan onze klanten. Dit doen we bijvoorbeeld met bedrijven als Microsoft, maar ook met kleinere gespecialiseerde partners. Hierdoor kunnen we snel en flexibel inspelen op de behoeften van onze klanten en hen optimaal ondersteunen.”

Deze benadering van samenwerking in een ecosysteem stelt Vodafone Business in staat om sneller en effectiever te reageren op de veranderende behoeften van ondernemers, waardoor ze kunnen profiteren van de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Een win-win

Deze samenwerking heeft als doel een krachtig ecosysteem te creëren waarin ondernemers kunnen groeien. “Ik hoop dat we samen een groot aantal ondernemers kunnen inspireren en helpen om de volgende stap in hun groei te zetten,” zegt Martijn. “Door onze kennis, technologie en netwerken te bundelen, kunnen we een krachtig ecosysteem creëren waarin ondernemers floreren. We zoeken graag de dialoog met ondernemers op om van hen te leren en hen tegelijkertijd te ondersteunen met onze oplossingen.”

Ook Kees kijkt uit naar de positieve impact van deze samenwerking. “Voor nlgroeit is het belangrijk dat onze partners echt bijdragen aan de groei van onze community. We merken dat technologie steeds belangrijker wordt voor ondernemers, zeker in deze snel veranderende wereld. Samen met Vodafone Business kunnen we ondernemers beter ondersteunen en hen helpen om de mogelijkheden van technologie optimaal te benutten.”

Met onze gedeelde visie en sterke commitment aan ondernemerschap willen we het verschil maken voor ondernemers. Samen streven ze ernaar om een toekomst te creëren waarin bedrijven kunnen groeien door middel van innovatie en effectieve technologische oplossingen. De samenwerking is van start gegaan op 27 juni.

Door onze kennis, technologie en netwerken te bundelen, kunnen we een krachtig ecosysteem creëren waarin ondernemers floreren.

– Martijn van Lieshout