Ik ben heel goed in het oplossen van problemen en word gelukkig als ik kan helpen creëren. In mijn gesprekken met ondernemers, bedrijven en organisaties laat ik zien hoe je conceptueel kunt denken en anders naar zaken kunt kijken.

Ik ben directeur van Onderlinge ’s Gravenhage. Verder ben ik getrouwd en moeder van twee kinderen, ik heb een topsportverleden, ik heb fanatiek geroeid in twee WK’s. Ik heb een wiskunde en informatica achtergrond en ik geloof ook echt dat beta helpt om een analytisch denkvermogen te ontwikkelen.

Voor mij is de persoon en werk altijd nauw met elkaar verbonden dus ik probeer ook altijd in mijn werk zoveel mogelijk mezelf te zijn.

Bedrijfsactiviteiten

De Onderlinge ‘s-Gravenhage is een echte traditionele levensverzekeraar wat we nu aan het ombouwen zijn naar een zakelijke dienstverlener gericht op een oudere doelgroep. We blijven een levensverzekeraar, we blijven garanties bieden maar we gaan er activiteiten aan toevoegen die beter passen bij deze tijd en wat klanten van ons verwachten. Dus meer menselijke maat. Beter uitleggen hoe wij als Onderlinge anders zijn dan beursgenoteerde verzekeraars.

Mijn overige activiteiten

Statutair bestuurder bij De Hoop een herverzekeraar medische risico’s.

Commissaris bij SPF Beheer (pensioenfonds beheer).

Commissaris bij Vesteda (residentieel vastgoed).

Raad van Advies WIFS (Women in Financial Services).

Een breed pallet aan activiteiten tekent ook wie ik ben als mens. De laatste tien jaar in verschillende functies bij verzekeraars en banken waaronder CEO bij Zwitserleven en daarvoor consultant en grote projecten gedaan voor o.a. Hewlet Packard en Sears, een retailer in de VS. Dus grote programma’s in allerlei sectoren maar altijd gericht op change.