Ik ben zelfstandig ondernemer sinds 2006. Direct vanaf de havo startte ik mijn eerste bedrijf. In bijna twintig jaar tijd heb ik aan de wieg gestaan van meerdere bedrijven. Bijna allemaal in de hoek van internetmarketing en technologie. Ik accelereer op het snijvlak van marketing, sales en strategie. Ben creatief en analytisch. Ik werk graag samen met gedreven mensen om nieuwe dingen te realiseren. Drie ondernemingen heb ik succesvol verkocht en een paar gestopt.

Na tien jaar tegen een glazenplafond duwen heb ik diverse sales en persoonlijke leiderschapstrainingen gevolgd. Met name de vier NLP opleidingen die ik volgde hebben mij als persoon en als ondernemer veel gebracht. Ik begrijp mijzelf, de mensen met wie ik onderneem en de klantzijde nu een stuk beter.

Sinds 2022 sta ik weer met de voeten in de klei. Als pionier op het gebied van Web3, de volgende iteratie van het internet. Onze wereld gaat door blockchain-technologie, Bitcoin, AI en de metaverse weer compleet op zijn kop. Mega interessante tijden liggen voor ons. Ik help sinds de verkoop van mijn onderneming ondernemers omgaan met een snel veranderende wereld van exponential tech. En denk als kritische sparringpartner mee over persoonlijke en zakelijke vraagstukken die op je pad komen. Ook word ik met enige regelmaat als podcast host en spreker gevraagd om mijn visie op de toekomst te delen.

Ik ben vader van twee kinderen en woon samen met mijn vriendin in Tilburg. In mijn vrije tijd ben ik graag actief buiten, aan het genieten van de horeca of op reis de wijde wereld in.

Bedrijfsactiviteiten

Bij Bitcoin Alpha houden we van de complexiteit rondom Bitcoin, crypto en finance. En we maken deze graag begrijpelijk voor onze abonnees. Wij geloven dat iedereen baat heeft bij toegang tot heldere, betrouwbare en begrijpelijke informatie. Daarom bieden we een veilige en ondersteunende omgeving, waarin je jezelf kunt beschermen en versterken in de fascinerende wereld van Bitcoin, crypto en finance.

Wat heb ik geleerd als ondernemer

De enige constante is verandering.