Een gedreven ondernemer, die meerdere bedrijven heeft opgebouwd, overal kansen ziet en kansen grijpt.

Iets over mijzelf

Als ras ondernemer nooit voor een baas gewerkt. Vanaf de zolder kamer een bedrijf opgebouwd tot aan 85 man personeel in 2012. Na de afgeronde HBO studie in 2002 heb ik verschillende bedrijven opgericht, groei meegemaakt, de bijkomende groeipijnen ervaren in verschillende fases, personeel in dienst gehad en helaas zelfs een faillissement meegemaakt.

Als ondernemer ben je een spin in het web. Je moet je bezig houden met alle aspecten; van marketing, sales en management tot aan hrm en finance. Uitdagingen ga ik niet uit de weg en het glas is altijd half vol. Je kunt zo groot worden als je zelf wilt door te focussen op waar je goed in bent en de rest aan de juiste personen te delegeren.

Digital marketing en e-commerce lopen als een rode draad door mijn leven. Nog steeds ben ik succesvol eigenaar van meerdere ondernemingen. Dagelijks adviseer en ondersteun ik MKB bedrijven en enkele multinationals in verschillende branches.
Door de sterke combinatie van jarenlange ervaring, kennis, bedrijfsmatige inzichten en (stakeholder) management vaardigheden, kan ik pragmatische en werkbare oplossingen realiseren.