In 1996 kocht ik samen met een compagnon een bedrijf van de curator. Dit bedrijf genaamd Stationery Team ontwierp, produceerde en verkocht alle bekende leuke schoolagenda’s en schoolartikelen zoals je die vroeger in de V&D schoolcampus vond. We startten met ons 2-en en hebben het bedrijf uitgebouwd tot marktleider met een team van 30 mensen en met distributie in 40 landen.

Bedrijfsactiviteiten

Mijn expertise ligt bij de ontwikkeling, productie en verkoop van gelicenseerd schoolproducten.
Stationery Team Europe is Europa’s toonaangevende uitgeverij, gespecialiseerd in branded back – to-school agenda’s, tassen & accessoires, schrijfwaren. Bekend door frisse ontwerpen, innovatieve producten, kennis van de jeugdcultuur en de sterke omzet-netwerk in heel Europa en overzee. Wij werkte samen met lifestyle merken zoals O’Neill, Paul Frank, Esprit, Vans, Oilily en vele anderen.

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Ik heb geleerd om koers te houden. Stick to the plan, elke dag komt er wel een verleiding langs het anders te doen. Verder leerde ik een probleem van alle kanten te bekijken voor nieuwe inzichten. Bovenop de berg zie je een nieuwe horizon!